Negyedik gyerekét várja Kim Kardashain és már csak hetek kérdése, mikor születik meg a kicsi. Éppen ezért legfőbb ideje volt, hogy a híresség egy babaváró bulit csapjon, ám ne a szokásos, léggömbös zsúrra gondoljon. Kardashiannak elege van, hogy az első három gyerekváró buliján babakocsikkal lepték meg, ezért a mostanin inkább meditált és jógázott a vendégekkel. A teljes harmónia elérésére kannabidiol-olajjal segítettek rá. 

Kim Kardasian és párja, Kanye West ezúttal is béranyára bízták a szülést, így a szülési fájdalmaktól ezúttal sem kell tartania Kimnek. Sőt, mivel már a babaváró buli izgalmain is túl van, már csak várnia kell, hogy megszülessen a pici. 

A vasárnap tartott partit Kim Kardashian több instaposztban is megörökítette. 

A visszafogott buli központjában a harmónia, a megnyugvás és a lelki feltöltődés állt, ugyanis tulajdonképpen egy jógaórával egybekötött meditáción vehettek részt a vendégek. A nirvána-állapot elősegítése végett még egy kis kannabidiol-olajjal is rásegítettek, ami egy legálisan kapható, gyógyászati célokra használt kenderszármazék. 

Bár a fent említett marihuána-származék használata legális, a drogok használata sem áll távol Kim Kardashiantől. Ahogy azt reality show-jából megtudhattuk, már legalább kétszer használt ecstasyt: először mindjárt a volt férjével, a producer Damon Thomasszal kötött házassága napján, majd ezt követően akkor is a tiltott szerrel élt, amikor szexvideót forgatott.