A fényképét is megosztotta Baukó Éva egy férfinak, akivel bevallása szerint két évig volt kapcsolata, és aki a híresség szerint több lánnyal folytatott párhuzamosan szexuális viszonyt, pénzt csalva ki tőlük. A párkapcsolatairól gyakran nyíltan beszélő tévés személyiség bántalmazással is vádolja ezt a bizonyos férfit, és azt mondja, azért tette ki az egész történetet a Facebookra, hogy figyelmeztessen más lányokat, akik esetleg belefuthatnak ebbe a férfiba a Tinderen.

2 évig voltunk együtt, de a héten kiderült, hogy számos lánnyal van együtt párhuzamosan, úgy derült ki, hogy mindegyikkel beszéltem, ledöbbenve és megalázva szembesültem azzal, hogy azokon a napokon amikor VELEM volt és velem szexelt, ugyanazokon a napokon képes volt más lányokkal is lefeküdni, úgy hogy őket is azzal hitegette, hogy velük jár

– írja Baukó Éva az ominózus, a múlt éjjel megjelent posztban.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, a Való Világból megismert híresség a következőkkel folytatja:

Azért arra jó voltam neki, hogy 200 ezer forinttal kipótoljam a telefonját, mert neki ilyenekre nem lenne pénze. Eszembe sem jutott, hogy csak aljasul kihasznál, hogy pénzzel lehúzzon. Pedig annyi mindent tűrtem neki az elmúlt két évben, hogy pl. azt is, hogy az ünnepek előtt erőszakosan kicsavarta a kezem, megrángatott és meg is pofozott.

Az egésznek a vége sem túl szép, de legalább vége lett:

A 400 ezres Samsung Galaxy S10-es telefont hiába kértem vissza, megmondta, hogy felejtsem el és csak kiröhögött.

A Velvet mindent tartalmazó archívumában visszakeresve annyi derül még ki, hogy Baukó Éva tavaly, 2018 januárjában nyilatkozta azt, hogy szerelmes egy férfiba, bár a kapcsolatuk nem tipikus és nem lehet azt felcímkézni. Nem egyértelmű viszont, hogy ekkor arról a férfiról beszélt-e, akiről most tudta meg, hogy megcsalta és átverte.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Baukó Éva megjárta egy tinderes csalóval, aki átverte és megpofozta

2 évig tartott a kapcsolat, a férfi pénzt csalt ki a tévés személyiségtől, csalta és bántalmazta is. Baukó fényképpel figyelmeztet minden tinderezőt.

202 · May 03, 2019 08:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments