Cristiano Ronaldo szemet vetett a világ legdrágább autójára, ami nem más, mint az idén márciusban bemutatott Bugatti La Voiture Noir, ami 18,9 millió dollárba, vagyis csaknem 5,3 milliárd forintba kerül. A márka szóvivője azt nyilatkozta, hogy a kétszemélyes luxusautót a tavaszeleji bemutatása óta már el is adták. Itt kerül a képbe a portugál labdarúgó, aki megszállott autórajongó, és akiről most azt beszélik, hogy már meg is vásárolta a „fekete autót”, vagyis a Voiture Noirt.

Megértjük, ha megtetszett Ronaldónak az autó, ugyanis kevés ehhez foghatón lenyűgöző luxusjármű van a világon.

Ronaldónak már van egy Bugatti Chironja, ami 3 millió dollárba, vagyis hozzávetőlegesen 840 millió forintba került. Mindez persze zsebpénz ahhoz a 130 millió dollárhoz képest, amennyi a focista becsült bevétele volt 2018-ban a Forbes szerint. (Még ha ebből le is jön az a 21 millió dollár, amit adócsalása miatt büntetésként ki kellett fizetnie.)

Nem a fenti az egyetlen eset, amikor Ronaldo a kocsijával menőzött. A fehér, masszívabb járgányokkal sincs semmi baja.

Tulajdonképpen lehet, hogy mindegy is neki, milyen kocsit vásárol, csak kerüljön egy halom pénzbe:

A cég nem hozta nyilvánosságra, ki vette meg a 16 hengeres, 1500 lóerős La Voiture Noirt, mivel az új tulajdonosa szeretne anonim maradni. Mivel a kereskedő nem válaszolt, sokan Ronaldo menedzserétől akarták megtudni, a focista vásárolta-e az autót, de innen sem érkezett válasz. 

Forrás: FoxNews