Két világhírű színésznő tolt egy-egy promókörutat a héten három frissen bemutatott film kapcsán. Charlize Theron a Long Shot (Csekély esély) című vígjátékot népszerűsíti még mindig, ez most csütörtökön került a mozikba Amerikában. Lily Collins pedig A gyűrűk ura szerzőjének életéről készült film egyik főszereplője, a Tolkien című alkotást Nagy-Britanniában kezdték most vetíteni. Pénteken pedig a Netflixen mutattak be egy filmet Ted Bundy sorozatgyilkosról, szintén Lily Collins (plusz Zac Efron) főszereplésével, ehhez is volt vörösszőnyeges premieresemény.

Theron és Collins mindig is híres volt átalakulóképességükről és egyéni ízlésükről, szóval ezen a héten a heti trendben nézzünk mindkettejüktől három-három szettet!

Theron a városban feketében

Charlize Theron akkora átalakulóművész, hogy még Oscart is kapott azért, ahogy átvedlett Aileen Wuornos sorozatgyilkossá a Monster című filmben. Nos, a színésznő a valós életben is egész meghökkentő módon változtatja a külsejét. Azért őt mutatjuk a fenti borítóképen, hogy látszódjon, mekkora most a különbség 10 évvel ezelőtti önmagához képest. Ez a szigorúan lenyalt, sötét haj rögtön teljesen más karaktert ad neki, kedden egy fekete miniruhában fotózták le, ahogy New Yorkban sétált. Klikkeljen a képre, mert több képünk is van, csak akkor lát mindent, ha kattint!

Theron a filmpremieren

És csütörtökön végre a mozikba került az új film, amit a színésznő már olyan régóta promóz a legváltozatosabb eszközökkel, az ünnepélyes premier szerdán volt. Az egy nappal azelőtti szigort Theron itt csak tovább fokozta: ez szinte nem is nadrágkosztüm, hanem egy sötét öltöny, igaz, egy kis csipke kilóg a dekoltázsánál, plusz van hozzá frufru, különleges fülékszer, fenyegető szemsmink, valamint rendkívül vörös rúzs.

Theron a városban kékben

És csütörtökön megint lefotózták Theront, ahogy indult a dolgára New York-i hoteljéből. (Ugyanaz a férfi tartja neki az ajtót, mint a korábbi képen!) Itt Theron szinte csajszis az előző két naphoz képest, nyilván senki figyelmét nem kell arra felhívnunk, hogy itt egy átlátszó blúzt visel, ami alól kilátszik a melltartója. A haján is eléggé meglepődtünk, egyrészt, hogy mennyivel világosabb, másrészt, hogy eltűnt a frufru. Önnek feltűnt ez a változás? Erre utal ugyanis a cikk címe: az előző bekezdésben mutatott fotón a frufru minden bizonnyal odaerősített vendéghaj.

Collins a premieren

Folytassuk Lily Collinsszal! Hétfőn volt Londonban a Tolkien című film premierje, és itt a színésznő egy olyan estélyit viselt, ami egy tipikus-klasszikus női sziluettet variál meg egy kicsit. Illetve nem is olyan kicsit, hiszen ha úgy vesszük, itt két szoknya van egymáson, azaz egymás alatt – kattintson a képre és ön is látni fogja! Lily Collinsnak mindig is ez volt a brandje, hogy ő egy bájos, de különleges nő, és ez az estélyi remekül erősíti ezt az imázst.

Collins Stephen Colbert műsorában

Lily Collins hétfőn még Londonban volt, de csütörtökön már ő is New Yorkban promózta új filmjét, el is ment Stephen Colbert műsorába beszélgetni egy kicsit. Mindezt egy bájos-csajszis virágos ruhában tette, és már megint nem látszik a fenti képrészleten, de persze ebben is van egy kis csavar: a '90-es évek végét idéző módon a ruha alatt van rajta egy fekete hosszúnadrág.

Collins a Netflix eseményén

Ki és mikor nézett ki a legjobban?

Csütörtökön tartott a Netflix egy premiert a Tribeca filmfesztivál részeként az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile című filmnek, amit péntek óta lehet megnézni az internetes csatornán. A két főszereplő Zac Efron és Lily Collins, a téma Ted Bundy sorozatgyilkos élete, és a színésznő ennek megfelelően elég drámai külsővel érkezett, magához képest kissé lecsavarva a kislányos bájt. Theron mostani stílusára emlékeztet ez a lenyalt séró, ennél nagyobb nem is lehetne a kontraszt az eggyel korábbi képekhez képest, amikor csak úgy hullámzik mindenhova Collins újabban nagyon megnövesztett, derékig érő hajzata. A fekete alapszínű, aszimmetrikus fazonú szettből szinte kiugranak a vörös csillagok és a vörös rúzs – ha még nem tette volna, most már mindenképpen kattintson a képre, aztán várjuk a szavazatát! Ön szerint a hat közül melyik összeállítás a legjobb?