Johnny Galecki, az Agymenők című vígjátéksorozat sztárja az alábbi Instagram-poszton keresztül jelentette be, hogy gyermeke fog születni. A poszt két fotót tartalmaz Galeckiről és partneréről, Alaina Meyerről, az ezekhez írt üzenet azt fejezi ki, hogy nagyon boldogok és ünnepelnek, de kérik a privátszférájuk tiszteletben tartását.

Johnny Galeckiről hadd tegyünk még ide néhány fontos információt. Kezdjük például ott, hogy az Agymenők egy-egy részével kb. 900 000 dollárt (azaz kb. 260 millió forintot) keres, amivel 2018-ban ő lett a világ második legjobban fizetett televíziós színésze. Galecki az Agymenők kezdeti körüli időszakban összejött a most véget érő sorozat női főszereplőjével, Kaley Cuocóval, de a kapcsolatnak aztán vége lett.

A 44 éves színész mostani barátnőjével tavaly ősszel jött össze, értelemszerűen ez az első gyermekük lesz. Meyer 21 éves, a fenti posztot nagyjából ugyanígy ő is megosztotta a saját Instagramján. A fenti borítókép most május másodikán készült a párról az Agymenők legutolsó részének tiszteletére rendezett eseményen.