Egy elég vicces videóval kíván Tóth Gabi

áldott állapotot mindenkinek!

A felvételen a terhes énekesnő ropit, almát, sajtot és banánt eszik, mert ilyen a #kismamaélet. Íme.

Talán Tóth Gabi nem is tudja, hogy az ilyen témájú videók milyen népszerűségnek örvendenek a Youtube-on. Az úgynevezett eating show-k, azaz evőshow-k értelemszerűen semmi másból nem állnak, mint hogy valaki (általában egy nő) eszik. De nem ám csak ilyen rövid ideig, mint a fenti videón Tóth Gabi, hanem negyed órát vagy még sokkal tovább is tarthat egy-egy eating show. Az egyik leghíresebb személy, aki ebben a műfajban rendszeresen alkot, a részben magyar származású Trisha Paytas, az ő segítségével mutatjuk meg, hogy csinálják ezt a profik.

Az alábbi videón Paytas negyed óráig fogyaszt rántott csirkeszárnyfilét az autójában ülve, miközben saját bevallása szerint idegösszeomlása van. A felvételt kis híján negyedmillióan nézték végig az utóbbi két napban, jó étvágyat kívánunk hozzá!

És még egy példa arra, hogy az evőshow-k milyen népszerűek: az alábbi, tíz perces videót több, mint 15 millióan nézték végig.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Gabi talán nem is tudja, milyen népszerű ez a műfaj, amit most kipróbált

Az énekesnő valószínűleg csak a terhességével akart viccelni, de közben az evőshow-k meglepően széles közönségének is a kedvére tett.

14 · May 16, 2019 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments