Legutoljára egy hónappal ezelőtt szólt a kövezőihez a pszichiátriát nemrég megjárt Britney Spears Instagram-oldalán. Akkor megnyugtatta őket, hogy hiába beszélnek róla mindenfélét, vissza fog térni, korábban is, mint gondolnánk. 

Igaz, azóta már a menedzsere is azt nyilatkozta róla, hogy nem lát sok esélyt rá, hogy az énekesnő  bármikor is visszatérjen a színpadra, Britney Spears már nagyon készül a nyárra, méghozzá Nicki Minaj egyik dalával. 

Mióta egy nála 12 évvel fiatalabb modellel jött össze, Britney Spears megszállottan edz, ami meg is látszik az alakján. Több posztot is szentelt már arra az Instagram-oldalán, hogy megmutassa, milyen gyakorlatokat végez. Most is egy ilyen videót osztott meg, ami alatt Nicki Minaj Chun Li című száma hallható. 

Készülök a nyárra

- olvasható a videó alatt, amiben az énekesnő először egy farúd segítségével melegít be, majd egy medicinlabdát is magához ragad. 

Egyébként a két sztárnak eddig semmilyen kapcsolata nem volt egymással, leszámítva, hogy Britney Spears Till The World Ends című számának egyik remixében Nicki Minaj is rappelt, amit aztán a 2011-es Billboard gálán elő is adtak.