Demcsák Zsuzsa nagyon önfeledten éli napjait. Az Ázsia Expressz 2-ben  Kandász Andreával alkotott egy párost, és bár a forgatás már véget ért, ő még mindig Ázsiában készült képeket posztol Instagram-oldalára. A Bors szúrta ki, hogy az egyik videón egy aranykarika csillog a tévés személyiség ujján. Bár Demcsák Zsuzsa nem kommentálta, hogy eljegyezték-e, az egyik stábtag elárulta a Borsnak, hogy Demcsák Zsuzsa ismét megházasodott. 

A műsorvezető több képet is posztolt Ázsiából, mindegyiken mosolygós, vidám kedvében van, az egyik képaláírásnál pedig azt írja, hogy már hónapok óta nem használt sem hajszárítót, sem sminket. 

Ugyanez a bejegyzés azonban egy sokkal érdekesebb információt is rejt. A videón Demcsák Zsuzsa többször is a hullámos hajába túr, a gyűrűsujján pedig egy aranygyűrű csillog. 

Miután a Bors kiszúrta az ékszert, telefonon megkereste Demcsák Zsuzsát, aki csak némi tétovázás után válaszolt a magazin kérdésére: 

A magánéletemmel kapcsolatban nem nyilatkozom. 

Ám az Ázsia Expressz egyik stábtagja elárulta a Borsnak, hogy jól gondolták, valóban megházasodott Demcsák Zsuzsa, akinek már volt egy 8 évig tartó házassága, amiből 2 gyereke is született. A Bors informátora szerint a tévés személyiség azért nem utazott még haza Ázsiából a reality show forgatása után, mert éppen a nászútját tölti újdonsült férjével.