Vasárnap (május 26-án) indul a NőComment második évada a Spektrum Home-on, aminek az első vendége Kajdi Csaba. Korábban mi is készítettünk interjút vele, illetve elég részletesen beszámoltunk a közte és Debreczeni Zita közti üzengetésekről. A Visage modellügynökség vezetője beleállt abba, hogy őszintén kimondja véleményét a magyar celebekről, és nagyjából bármiről, ami hirtelen eszébe jut.

A műsorban is minden szívbaj nélkül elmesélte, hogy miként indult az egész karrierje. Becastingolták egy sorozatba, az Első generációban szerepelt, mint fotós. Egy mondata volt összesen, de aztán azt is újra kellett szinkronizálni. Ezzel ki is csekkolt ebből a szakmából.

Ezt követően kitért arra, hogy a sok sikeres és nemzetközileg is ismert nő modellünk mellett miért nincs annyi férfi. A modellügynökség vezetője ezt azzal magyarázta, hogy a termékek 80%-a a nőkre van szabva. Egy sampont előbb megvesz egy nő, ha az Dobó Katával van promózva, mintha egy pasival.

Végül, de nem utolsó sorban szóba került az is, hogy van egy nagy reménység nála, egy 16 éves lány, aki nagy karriert futhat be modellként, de egyszerűen nem képes annyi áldozatot hozni, hogy olyan méretei legyenek, amik megfelelnek a sztenderdeknek. Itt jött szóba Palvin Barbara, akit az első Sports Illustrated bikinis kiadásában való szereplésekor lekövéreztek, illetve a mostani Victoria's Secret-esetkor, amikor hivatalosan is Angyallá avanzsált, akkor meg egy életmódmagazin örült, hogy a magyar modellen keresztül a márka elkezdett nyitni a kicsit teltebb nők felé. Kajdi erre a következőt mondta:

„Palvin Barbara egy sztár, egy celebrity, amikor kezdte, akkor tökéletes méretei voltak, de most már megteheti, hogy picit elengedi magát.”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kajdi Csaba szerint Palvin Barbara most már megteheti, hogy elengedi magát

Ezt mondta Mihalik Enikő ügynöke a NőComment című műsorban.

32 · May 26, 2019 09:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments