Tegnap reggel a sámántémájú hírek jöttek össze, mára a Barátok közttel kapcsolatban termett két érdekesség.

Berényi Miklós nem fog meghalni

A kettő közül az első Berényi Miklós karakterére vonatkozik. Az őt alakító színészről, Szőke Zoltánról már egy ideje lehet tudni, hogy úgy döntött, otthagyja a sorozatot, bár ez egyelőre mégsem végleges döntés, és Szőke Zoltán szerződése miatt az biztos, hogy a karaktere addig mindenképpen a képernyőn marad. Aztán ha a színész úgy dönt, hogy 20 év után tényleg nem folytatja tovább a szereplést, akkor sem fog a története halállal végződni, hogy bármikor visszatérhessen, ha úgy adódik. Ezt mondja legalábbis egy névtelen informátor a Blikknek:

Beszélnek arról itt bent is, hogy Szőke távozik a szappanoperából, de az biztos, hogy nem ölik meg Mikit.

A Blikk cikkéből több részlet is kiderül még a fenti mondaton kívül, plusz az RTL megígéri mindenkinek, hogy az évadzáró csúcsepizód minden korábbinál izgalmasabb lesz.

Mezei Léda Réka távozásának okairól többet lehet tudni

Azt a hónap eleje óta lehet tudni, hogy más karakterek is el fognak tűnni a Barátok köztből, köztük Kővári Natasa karaktere. A távozásról az őt alakító színésznő az RTL-en a Reggeliben beszélt, elsőként azt említve, hogy alig várja, hogy a távozás után visszafesthesse a haját szőkére. Mezei Léda Réka azt mondja, hogy azért megy el a Barátok köztből három év után, mert semmi magánélete nem volt már, amióta a sorozathoz kötő munka mellett színházban is elkezdett játszani: aludni is csak három órákat tudott éjszakánként. Így amellett döntött, hogy marad a színház, otthagyja a sorozatot. Mezei Léda Réka azt mondja, hogy bár most már új kihívásokra vágyik, nagyon sokat kapott a sorozattól, sokat tanult:

Sose gondoltam volna, hogy végig tudok úgy csinálni három hónapot, hogy van, hogy 16 jelenetet kell végigsírni, és ezt a felfokozott érzelmi világot kell megtartani reggel héttől este kilencig.

Kővári Natasa még egy-két hétig lesz látható a sorozatban. Alább megtekintheti a teljes interjút videón.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berényi Miklós nem fog meghalni

Egy névtelen informátor úgy tudja az RTL-től, hogy ha távozik is Szőke Zoltán, a karakterét nem írják ki végérvényesen a Barátok köztből.

12 · May 28, 2019 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments