IMG 4575

Hírek kávé mellé: azzal árulja az autóját VV Soma, hogy szexelt is benne

2019.05.29. 07:51

Ebben a posztban pár rövidhírt olvashat magyar hírességekről, kezdve VV Somával, aki a 2016-os Való Világ 8-at nyerte meg. Róla azt írja most a Blikk, hogy árulja az autóját, amiről azt meséli, hogy jól lehet vele csajozni:

Sokszor alkalmaztam alkalmi hálószobának, remélem, az új tulajdonos is hasznát veszi!

Az autóról képért és további részletekért kattintson át a Blikkhez, a fenti fotót VV Somáról még a 2017-es Story-gálán készítettük.

És még pár rövidhír:

  • Jakupcsek Gabriella Facebookjáról kiderül, hogy a műsorvezetőnő éppen Olaszországban nyaral barátnőivel, Caprin. A vakációval kapcsolatban a legnagyobb visszhangot az a poszt kapta, amelyben a műsorvezető azt mutatja, hogy az útra osztrák rozépezsgőt és fogyókúrás tablettákat visznek magukkal.
  • Fodor Zsókának tegnap volt a születésnapja. 77 éves lett, és ez alkalomból a Blikk beszélt vele. Egy mondat Fodor Zsókától, ami alapján nyilvánvaló, hogy érdemes az egész cikket elolvasni: „kaptam a fogadott fiamtól, Schmuck Andortól egy örök rózsát és egy csodás órát, amelynek a lapján az én fotóm van”.
  • Cooky arról bosszankodott a Reggeliben az RTL-en, hogy sokan kétségbe vonják, hogy felesége terhes, pedig tényleg az, Kevin nevű kisfiuknak hamarosan öccse születik. Amint arra a 24.hu is rámutatott, az interjúban Cooky beszól azoknak a férfiaknak, akik nem vállalják az apás szülést: „szerintem gusztustalan, ha egy férfi kint marad vagy elmegy valahova bulizni”.
  • És ha már hírek kávé mellé rovat: D. Tóth Krisztáéknál pedig a szerkesztőségben valaki darált kávét öntött a kávégépbe szemes kávé helyére, amint az D. Tóth Kriszta antiinsta-sorozatából kiderült az Instagramon.

És mindehhez még hozzájön az, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat esős időt mond mára az hazánk nagy részére, kivéve kelet-Magyarországot, ahol néha akár a nap is kisüthet még ma. A Dunántúlon lesz, ahol 14 foknál nem lesz melegebb egész nap.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: azzal árulja az autóját VV Soma, hogy szexelt is benne

Hírek kávé mellé! Mit kapott Fodor Zsóka a szülinapjára Schmuck Andortól? Mit vitt Jakupcsek Gabriella Caprira? Mit gondol Cooky az apás szülésről? Minden kiderül!

8 · May 29, 2019 07:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments