A heti trendben mindig az elmúlt egy hét divatszempontból legizgalmasabb fotói közül válogatunk. Itt a vasárnap, ezért mára megint készítettünk egy összeállítást hat női híresség hat szettjéből, amik hétfőtől péntekig bukkantak fel nemzetközi sajtófigyelemre igényt tartó eseményeken. Van köztük olyan, amelyik szexi, van, amelyik meglepő, van, amelyik a kettő egyszerre. Önnek melyik öltözék tetszik a legjobban? Mint mindig, legalul most is lehet szavazni!

Jennifer Lopez

Hétfőn New Yorkban tartották a CFDA Fashion Awards nevű divattémájú díjkiosztót, amin többek között Jennifer Lopezék is részt vettek. A 49 éves énekes-színésznő egy piros estélyiben volt, ami elsősorban a mérete és a színe miatt hívta fel magára a figyelmet. De természetesen az sem elhanyagolható tulajdonsága ennek a ruhának, hogy némileg a '90-es évek sportos viseleteire emlékeztet azzal, hogy szabadon hagyja Lopez szemlátomást roppant sok edzéssel karban tartott hasát. Klikkeljen a képre, ha mindent látni szeretne, a galériában mindenkiről több fotó is van!

Bella Hadid

Ugyanezen a hétfői eseményen Bella Hadid is részt vett, szintén egy egyszínű ruhában, de ő estélyiben. Persze, bombajó alakja van, látványos ez a nagy fülbevaló és a mindenségét már megint ennek a dekoltázsnak, de ezekben túl sok újdonság nincs. Ami viszont egy frissen beinduló trend jele lehet: a 22 éves modell haja be van göndörítve, és erre már csak azért is felfigyeltünk, mert a héten Palvin Barbara is posztolt egy fotót ilyesmi frizurával. Újra trendi lesz a dauer? Szerezzen be mindenki hajsütővasat? Meglátjuk.

Sophie Turner

A Trónok harcából megismert, 23 éves színésznő mostanában az új X-Men filmet promózgatja, némi stílusváltással. A csendes forradalom ezen a héten kedden folytatódott ugyanazon az eseményen, ahonnan Jennifer Lawrence-t még rögtön azon melegében megcsodáltuk: Sophie Turner megint fekete-fehérben és ráadásul megint ugyanolyan csíkosban volt, csak most mini helyett majdnem földig érő szoknyával, plusz vaskos bőrövvel.

Michelle Pfeiffer

Szerdáról megint egy fekete-fehér összeállítást mutatunk, ez Michelle Pfeifferé. A 61 éves színésznő a Fragrance Foundation nevű alapítvány díjkiosztóján vett részt fekete nadrágban és egy zsabós, de sejtelmesen áttetsző fehér blúzban, amiről Prince juthat eszébe azoknak, akik egy kicsit otthon vannak a '80-as évek popkultúrájában. Egy elég menő, de visszafogott szett ez, kicsit meglepő, hogy Pfeiffer haja úgy van megcsinálva, mintha nem lenne megcsinálva: kicsit „most keltem fel az ágyból” stílusú ez a frizura.

Hilary Swank

I Am Mother címmel került fel egy új sci-fi-thriller a Netflixre Hilary Swank főszereplésével, és az alkotásnak volt ebből az alkalomból egy gálavetítése csütörtökön Hollywoodban. A kétszeres Oscar-díjas, 44 éves színésznő csupafeketében ment el erre az eseményre, ahol a fotófal is tök fekete volt, így aztán a ruhája nem igazán érvényesül a képeken, igaz, valószínűleg a fazonnak pont az is a célja, hogy ne a ruha érvényesüljön, hanem az, amit fedetlenül hagy. Ennek az estélyinek a felsőrésze ugyanis gyakorlatilag csak egy melltartó, az összhatás kicsit olyan, mintha Swank pucér, vakítóan fehér, de kicenzúrázott felsőteste a sötétben lebegne. Hiába, a fotófalat is figyelembe kell venni, ha az ember vörösszőnyeges eseményre megy gálázni.

Halle Berry

Halle Berryvel érkezünk el a péntekhez, és az 52 éves, szintén Oscar-díjas színésznő a Los Angeles-i pride hónap egyik eseményre visz el minket. Teszi mindezt egy olyan ruhában, amit mintha egy kockás abroszból vagy pokrócból szabtak volna át neki, és az összhatás, ha nem is annyira elegáns, mint a fenti öt ruhánál, mégis elképesztően menő.

Ki tetszett a legjobban?

Mindez már csak azért is jó, mert maga az esemény is inkább menő volt, mint elegáns, annak ellenére, hogy ezúttal is egy premierről van szó. A bemutatott alkotás egy dokumentumfilm 5B címmel, ami az AIDS elleni küzdelem kezdetének időszakáról szól. Berry a film egyik szereplőjével pózol a képeken, egy nővérrel, aki annak idején az elsők között állt ki az AIDS-betegek gondozása mellett, amikor 1983-ban először hoztak létre külön kórházi osztályt az akkor újnak számító megbetegedésben szenvedőknek.

Ezek után az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk: ha megnézte a fotókat, kérjük, jelölje be a szavazódobozban a kedvencét!