Ryan Reynolds sajátos humorérzékét talán nem kell bemutatni senkinek. Ha mégis, talán idézzük fel, hogyan reagálta le, amikor felesége egy meztelen férfivel pózolt, na meg a magának dedikált apák napi köszöntője sem volt semmi.  Most éppen saját ginjét magasztalta az egekbe Amazonon. 

Mindenekelőtt azt érdemes tudni, hogy a színész még tavaly szállt be az italbizniszbe, Aviation Gin nevű ginjével. Mivel az önreklámozás sosem árt, Ryan Reynolds is promotálta egy picit az italát Amazonon, ahol Champ Nightengale álnév alatt magasztaló kritikát írt a ginről. 

Ryan Reynolds saját magát buktatta le, hogy ő áll az álnév mögött, ugyanis Instagram-oldalán megosztotta, mennyire tetszett neki ez a véleményezés, főleg, hogy ő írta. 

Általában nem vonzanak a hírességek márkái, de azt olvastam, hogy ennek a ginnek vannak a legjobb értékelései. 

Abban a pillanatban, hogy megkóstoltam a gint, tudtam, hogy valami csodálatosat iszok. 

Mit utálok benne a legjobban?  Jó lenne, ha adnának hozzá valamilyen figyelmeztetést, hogy mennyit lehet inni belőle. Én elég sokat ittam, utána pedig elég kellemesen éreztem magam

- olvasható az ajánlóban, amiben arról is beszámol  Champ Nightengale, hogy másnap még a feleségének is elmesélte, milyen jót ihatott előző éjszaka, mert ruhástól zuhant az ágyba. 

Az  Aviation Ginnek tavaly decemberben egy reklámot is forgatott Ryan Reynolds, az is hasonló poénokat tartalmaz. Ha érdekli, most meg is nézheti.