MG 9695

Hajdú Pétert túl sokat faggatták Sarka Katáról a Reggeliben – „idióta kérdéseket tesznek fel”

2019.06.26. 14:23 Módosítva: 2019.06.26. 14:25

Hajdú Péter szerepelt ma reggel a Reggeli című műsorban az RTL-en, és a 17 perces műsorrészletet végignézni felér egy utazással egy hullámvasúton. A műsorvezető-producer először legutóbbi párkapcsolatáról nyilatkozik, aztán mond egy két elég hajdúpétereset a csajozásról, de utána szóba kerül egy hirtelen elhunyt orvos, majd Sarka Katáról faggatják olyan sokáig, hogy az ember már szinte megsajnálja Hajdút, aki a végén már azt sem tudja, honnan húzzon elő újabb, diplomatikusan hárító választ Papp Gergelynek, aki egy ponton gyakorlatilag kerek perec azt is megkérdezi az interjúalanytól, hogy mennyit keres.

A műsorrészlet legvégén Hajdú Péter a karrierjéről beszél, és ebbe szövi bele a címként kiemelt félmondatot, amit nem nehéz a megelőző negyedórára vonatkozó beszólásként értelmezni:

Ha megnézek egy interjút és idióta kérdéseket tesznek fel, akkor azt mondom, hogy én ezt jobban csinálnám... de a pimaszság meg a szemtelenség benne kell, hogy legyen.

A tantusz szemlátomást leesik Lukács Miklósnak és Papp Gergelynek, utóbbi válaszol is, hogy „a pimasz én vagyok”, utalva arra, hogy ő Pimasz úr néven vált ismertté. Alább megtekintheti a teljes videót, az alatt pedig kiemelünk még néhány nyilatkozatot Hajdú Pétertől legutóbbi párkapcsolatával és a csajozással kapcsolatosan.

Hajdú Péter így foglalja össze, hogy miért lett vége a kapcsolatának Alföldy Annával:

5 hónapot voltunk együtt. Nem működött igazán, ennyi, van ilyen. Ha nem működik valami, akkor inkább el kell engedni.

Arra a kérdésre, hogy miben nem működött a kapcsolat, ezt válaszolja:

Nem szexuális téren… Más érdeklődési körünk volt, nem éreztem úgy, hogy mélyülne a kapcsolatunk, ő sem érezte, úgy gondoltuk, hogy próbáljuk meg külön-külön megtalálni a boldogságot.

És ahogy fent már írtuk, hiába kérdezik feszt Sarka Katáról, nem mond róla se jót, se rosszat, pedig a szülésre is rákérdeznek többször. Ki is fejti Hajdú Péter az elvét, amihez az interjú során végig tartja magát:

Én sose mondok az exeimről rosszat, mert úgy gondolom, hogy azzal meghazudtolnám a múltat.

Na de a párkereséskor a külső vagy a belső fontosabb Hajdú Péternek és milyen arányban? Erre a felvetésre a következő válaszok érkeznek a 44 éves műsorvezető-producertől:

A külső megfog, a belső megtart. Sokan azt mondják, hogy miért nem a Széchenyi Könyvtárban keresem a következőt – „lehet, hogy hülye vagyok, de nekem fontos, hogy szép legyen”. [...] Ha mellettem csiszolódik vagy szocializálódik valaki, akkor én mindenképpen jó hatással vagyok rá a belső tekintetében. Fontos a külső, az első benyomás, 60-40% a külső javára. [...] Nem kötök kompromisszumot azért, hogy lekössem magam és azt mondhassam, hogy valakivel vagyok. Nem vagyok kapcsolatfüggő.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Pétert túl sokat faggatták Sarka Katáról a Reggeliben – „idióta kérdéseket tesznek fel”

Legutóbbi párkapcsolatáról szívesen beszélt, de exfeleségével kapcsolatban csak kitérő válaszokat adott, majd az interjú végébe beleszőtt egy beszólást a riportereknek.

27 · Jun 26, 2019 02:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
20%
3490 Ft
2792 Ft
15%
3999 Ft
3400 Ft