Bármelyik színésszel megtörténhet, hogy megsérül munka közben (ahogy Daniel Craig bokája is kiment a 007-es forgatásának az elején), és bizony, még az énekesnőknek is vigyázniuk kell nemcsak a hangjukra, de a testükre is. A News18 segítségével mutatunk 10 hírességet, akik méregdrágán biztosították egyes testrészüket. Daniel Craigtől Jennifer Lopezig mutatjuk a legbizarrabb biztosítási ügyeket. 

Daniel Craig

A színész 9,5 millió dollárra, vagyis több mint 2,5 milliárd forintra biztosítást kötött az egész testére. A Quantum csendje forgatásakor írta alá a szerződést, aminek most örülhet is, ugyanis a 25. James Bond-film forgatásának már az első napjaiban lesérült és két hétig szünetelnie kell a munkának. 

Miley Cyrus

Az énekesnő nyelve 1 millió dollárt, vagyis 281 millió forintot ér. Miley Cyrus valószínűleg 2013 tájékán biztosította a nyelvét, ekkor vette kezdetét ugyanis karrierjének az a botrányoktól túlfűtött korszaka, amikor állandóan nyújtott nyelvvel pózolt. 

Kim Kardashian

Ebben az esetben ugye nem is kérdés, hogy mi a biztosítás tárgya? A celeb csípőit 21 millió dollárra, vagyis kis híján 6 milliárd forintra becsülték. 

David Beckham

Egy focistánál azért érthetőbb, hogy megpróbál a lehető legjobban vigyázni az egészségére, hát még a lábai épségére, nem? David Beckham lábait 70 millió dollárra, azaz több mint 19,5 milliárd forintra biztosította. Még szerencse, hogy mostanában nem rúg olyan gyakran a labdába. 

Heidi Klum

A Victoria's Secret egykori angyalának lábai 2 millió dollárt, vagyis valamivel több, mint 500 millió forintot érnek. Hogy miért taksálták ennyire olcsónak, legalábbis David Beckham lábaihoz képest? Azért, mert a modell bal végtagján van egy apró karcolás.

Rihanna

Lehet, hogy Heidi Klum példáján felbuzdulva, de Rihanna lábaira is biztosítást kötöttek. Igaz, nem maga az énekesnő, hanem a Gillette, 1 millió dollár, azaz 281 millió forint értékben. 

Taylor Swift

26,5 millió dollárra, vagyis majd' 7,5 milliárd forintra biztosították az énekesnő egyik testrészét. Hogy melyiket? Hát persze, hogy a lábát! (Ígérjük, több lábról már nem olvas ebben a listában!)

Julia Roberts

A színésznőnek nem hiába ér mindig fülig a szája: az ő mosolya az egyik legszebb (és legszélesebb) egész Hollywoodban. Ezért is kell rá vigyáznia Julia Robertsnek. 30 millió dollárra,  majdnem 8,5 milliárd forintra biztosította. 

Jennifer Lopez

Nem hiába kezdte táncosnőként a karrierjét Jennifer Lopez: a fenékrázás mindig istenien ment neki. Nem is csoda, hogy pont a fenekére kötött biztosítást, méghozzá 27 millió dollár, azaz több mint 7,5 milliárd forint értékben. 

Tom Jones

És a legbizarrabb még csak most jön. Tom Jones nem a hangját, hanem a testszőrét, még pontosabban a mellkasszőrét biztosította. (Fogalmunk sincs, miért.) 6 millió dollárért, azaz majdnem 2 milliárd forintért kötött rá biztosítást.