Még szerencse, hogy vannak olyan hírességek, akik még azt is bevállalják, hogy meztelen képeket töltsenek fel magukról közösségi oldalukra, természetesen csakis és kizárólag azért, hogy valamilyen nemes cselekedetre buzdítsák követőiket. Ireland Baldwin pont egy ilyen sztár. 

Nem ez az első alkalom, hogy Ireland Baldwin meztelen fotót posztolt magáról (ezúttal éppen a tengerpartról), de most egy általa fontos vélt üzenetet is mellékelt a képhez.

Szeresd a tested! Tiszteld a tested! Költsd a pénzed vitaminokra és zöldségekre! Járj szűrésre a cicijeiddel, legyél aktív, szedj D-vitamint, lélegezz friss levegőt! Légy boldog, nevess mindenen!  Töltsd a hátralévő idődet ezen a földön azokkal az emberekkel, akik szeretnek, és boldoggá tesznek! Ha nincs ezekből az emberekből sok, akkor menj és szerezz párat! Néhányan annyira komolyan veszik az életet... nem éri meg

- olvasható a kép alatt Ireland Baldwin életfilozófiája. 

 Megjegyzendő, hogy az önelfogadás Ireland Baldwinnak sem ment mindig ilyen könnyedén: több étkezési rendellenességgel is megküzdött, melyekről már több alkalommal nyíltan beszélt is.