Tudta, hogy Naomi Campbellnek is van Youtube-csatornája? A modell nemcsak sminktippeket mutat meg rajta követőinek, arról is készített videót, hogy néz ki a repülési rutinja. Az biztos, hogy kevés ennél bizarrabb dolgot láttunk eddig. 

Abban még semmi különleges nincs, hogy a duty-free boltban néhány pillanatra elidőzik a gumicukrok előtt (miután már vett egy csomag Twixet magának), és még az sem annyira botrányos, hogy egy ingyenes termékmintával rúzsozza ki magát a boltban. 

Na de miután Naomi Campbell felszáll a repülőre, több bizarr dolognak is szemtanúi lehetnek utastársai. Először is egy külön zacskónyi holmit cipel magával azért, hogy nehogy kiszáradjon az utazás alatt, és mint a videóból kiderült, egy arcmaszk is van nála. De amik a legfontosabb kellékei az utazásainak, azok az egyszer használatos kesztyűi, melyeket felhúzva a kezére, törlőkendőkkel végigtakarítja a helyét, az asztala aljától kezdve a székéig.

Minden repülőn ezt csinálom, amire felszállok. Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Az egészségemről van szó, és jó érzéssel tölt el, amit teszek

- mondta a videóban a szupermodell. 

Ezután előkerül Naomi Campbell reptéren vett lepedője, amit a hotelekben mosat ki a személyzettel, akiknek kézzel, nem pedig géppel kell megtisztítaniuk. A rózsaszínű anyagot ráteríti a székére, nehogy véletlenül érintkezzen a teste az előzőleg már lefertőtlenített üléshuzattal. Ezután már csak egy lépés van hátra: az arcmaszk felhelyezése, melyet a modell egy percig sem vesz le magáról, míg a repülőn van.

Jó utazást!