MG 5838

Kasza Tibor lenyomta Stohl Andrást: ő vezeti a színész helyett a TV2 új műsorát

2019.07.25. 15:10 Módosítva: 2019.07.25. 15:24

Kapd el, ha tudsz! címmel indul hamarosan új szórakoztató műsor a TV2-n, aminek a forgatását már el is kezdték, írja a Bors. Bár a kvízjátékot még Stohl Andrással kezdték reklámozni, végül mégis Kasza Tibor lett a műsorvezető.

A műsor legfontosabb eleme egy kvízfal lesz, amin a még fel sem tett kérdések válaszait látják a játékosok. Miután elhangzik a kérdés, a versenyzőknek helyes választ kell rá adniuk, de akkor is nyerhetnek, ha nem a jó megoldást választják a falról, de legalább egy ahhoz közeli opció mellett döntenek. 

De még ekkor sem lehetnek a játékosok biztosak a győzelemben, árulta el Kasza Tibor a Borsnak, hiszen itt nem a jó válaszokat díjazzák, hanem azt, ha a versenyzők sokat el tudnak kapni a fentről aláhulló labdákból.

Nem ez az első játékműsor, amit Kasza Tibor vezethet: korábban már a Pénzt vagy éveket!  illetve a Sztárok és párok házigazdája is ő volt. 

A Bors megkérdezte a TV2-től, hogy miért döntöttek végül Kasza Tibor mellett az eredetileg kiválasztott Stohl András helyett. Válaszul ezt az üzenetet kapták: 

Programstratégiai döntés, hogy melyik műsort ki vezeti. Rövidesen pedig az is kiderül, hogy melyik produkcióban szerepel majd Stohl András.