GettyImages-870666040

Vajna Tímea gyémántüzletét kiürítették

2019.08.09. 15:08

Andy Vajna halála óta az özvegy anyagi helyzete a nagyközönség érdeklődésének középpontjában áll. Vajna Tímea az Instagramon mintha nagyjából ugyanazt a fényűző életet élné, mint korábban, de közben árulja a Lamborghinijét meg a tuk-tukját, plusz problémák vannak a fánküzletével, és most szúrta a ki a 24.hu, hogy a gyémántboltját is bezárták.

A Dorottya Diamond Palace nevű üzletről van szó, ami értelemszerűen a Dorottya utcában működött. A TV2 interjújában említette Vajna Tímea, hogy a vállalkozásait pénzzé kell tenni, és a jelek szerint valóban ez lett a Dorottya Diamond Palace-szal, ahol még májusban elküldtek minden alkalmazottat, és azóta teljesen kiürítették a helyiséget, ami jelenleg lelakatolva áll, lánccal a kapuján, a 24.hu nyomozása szerint már május eleje óta.

A nagyközönség számára talán kevésbé érdekes, de ha már itt tartunk, akkor álljon itt az is, hogy nemcsak a Dorottya Diamond Palace berendezése tűnt el nyomtalanul az utóbbi időben, hanem Vajna Tímea 2017 utáni fotói is a Getty Images archívumából. A legutóbb Cannes-ban készültek róla képek, amiket a Getty-n keresztül értünk el májusban, de ezeket a képeket pár hete már nem kínálja a vezető nemzetközi képügynökség, a legfrissebb fotójuk Vajna Tímeáról a fenti borítókép, ami 2017 novemberében készült.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea gyémántüzletét kiürítették

A Dorottya Diamond Palace alkalmazottait elküldték, a helyiség üres, az ajtón lakat, mindez már május óta.

43 · Aug 09, 2019 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments