Nemrégiben írtunk arról, mennyire megosztotta a Kis hableány rajongóit az, hogy Halle Bailey alakítja majd Arielt a mese élőszereplős változatában. Ekkor két táborra szakadtak a Disney-filmeken felnőtt fiatalok. Az egyik csapat imádta, hogy színesbőrű színésznő kapta a szerepet, a másik pedig felháborodott a producerek döntésén.

Eric herceg esetében azonban más a helyzet: amíg Ariel szerepére senkit sem találtak elég jónak a rajongók, addig a herceget alakító színész kilétéről már sokkal felszabadultabban társalognak. Jó ideje pletykálják már, hogy a One Direction tagja, Harry Styles viszi majd képernyőre a hableány szerelmét, Eric herceget. Tegnap azonban kiderült, hogy bár az énekest valóban felkérték a szerepre, ő köszöni szépen, de nem kér belőle – írja a The Wrap.

A hír hallatán persze a rajongók közül sokan elszomorodtak, a találgatások azonban nem álltak le. A Twitter tele van olyan posztokkal, amelyekben a felhasználók új személyeket javasolnak a film producereinek, akik szerintük remekül alakíthatnák a herceget. A jelöltek között van például Noah Centineo, Alex Landi és Shawn Mendes is, egy lány pedig azt írta, ne kövezzék meg érte, de szerinte Ruby Rose is remekül alakítaná a szóban forgó karaktert.