GettyImages-877586738

Így ismertük meg a 27. születésnapját ünneplő Demi Lovatót

2019.08.21. 11:54

Demetria Devonne Lovatót a Rocktábor című Disney-filmben ismerte meg a világ. Az aranytorkú énekesnő 16 éves volt, amikor Mitchie bőrébe bújt, innentől kezdve pedig nem volt megállás.

2009-ben saját sorozatot kapott, Sonny, a sztárjelölt címmel. Mindeközben több filmben és sorozatban is feltűnt. Volt zenei producer és szinkronhang is.

Bár jócskán belekóstolt a színészkedésbe, legnagyobb szenvedélye egyértelműen az éneklés maradt. 7 nagy albuma is megjelent, több száma pedig a toplisták elején landolt. Többször is jelölték Grammy-díjra, és ő szolgáltatta a zenei aláfestést a Jégvarázs című Disney-meséhez is.

Ami a szerelmi életét illeti, Deminek jó pár híres pasija volt az évek során. Első komoly barátja Joe Jonas volt, akivel a Rocktáborban is egy párt alkottak. Egy rövid ideig randizgatott a jelenleg épp válófélben lévő Miley Cyrus bátyjával, Trace Cyrusszal. 2010-ben összejött Wilmer Valderramaval, akivel 6 éven át voltak együtt. A színész akkor is kitartott az énekesnő mellett, amikor komoly drogproblémákkal küzdött, a kapcsolat azonban 2016-ban közös megegyezés alapján véget ért.

Az énekesnő sok boldog pillanatot élt meg karrierje során, de nehéz időszakokból is jutott neki bőven. A 2000-es években minden tini végignézte, hogyan hull szét a barátsága Miley Cyrusszal és Selena Gomezzel, nemrégiben pedig attól volt hangos a sajtó, hogy az énekesnő drogfüggő. Egy évvel ezelőtt életveszélybe is került, hiszen túladagolta magát.

Az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról, azonban úgy tűnik, az énekesnő jól van, és dolgozik magán a teljes gyógyulás érdekében. Mindenesetre egész biztosan nagyon boldog a napokban, ugyanis augusztus 20-án, amíg mi az államalapítást ünnepeltük, addig Demi Lovato a 27. születésnapját. Az énekesnő egy videót is megosztott közösségi oldalán, amelyet szerettei készítettek neki, mellette pedig hosszú sorokban írt arról, mennyire hálás a családjának, a barátainak és a rajongóinak. A kommentelők között is akadtak bőven, akik a legjobbat kívánták Deminek, aki egyesek szerint már túlélte élete legrosszabb napjait, és innentől már csak jobb dolgok várnak rá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Where the fuck to start...... today was one of the happiest days of my life. Not because it was my birthday, not just because I’m living my dream and was doing something so exciting today, but because of my friends, family and MY LOVATICS!!!!! This bday was surreal.. invigorating.. inspiring.. funny.. touching... just everything positive you could think of. That was what my birthday was. Not only did this first video make me cry tears of gratitude because it features you guys, your words and some of my favorite moments in life but the second video is a perfect representation of how fucking hilarious you guys are and I laughed my ass off. Don’t worry, Cinderella gets JUST AS MUCH IF NOT MORE LOVE than Batman!!! Besides if she were in the basement, it was only because Poot was lonely. Third pic is my fans last year taking cardboard cutouts of me around the city and even got me a cake 😂😂😂 You have no idea how much I love you all. Thank you, thank you, THANK YOU 🙏🏼 FOR THE LOVE, THE INSPIRATION, AND MOTIVATION!!! And thank you @kingcinders for the video and support 🙏🏼😭

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,