Miley Cyrus és Liam Hemsworth válására mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy csendes és békés. A szakítás kiderülése után néhány nappal az énekesnő már egy másik nővel szexelt, férje pedig már a váláshoz szükséges jogi lépéseket is megtette.  Talán a leszbikus kalandja miatt érezte úgy Miley Cyrus, hogy védekeznie kell, mindenesetre Insta-bejegyzésében hosszasan taglalja, hogy bár sok őrültséget elkövetett már, nem csalta meg Liam Hemsworth-t. 

Miley Cyrus azzal kezdi a bejegyzését, hogy tudja, hogy az ismertség velejárója, hogy rajongói belelátnak az életébe, és élvezi is, hogy a nyilvánosság előtt éli mindennapjait, viszont azt nagyon nem bírja, ha olyanokat állítanak róla, ami nem igaz. 

Ezután kezdi el felsorolni, milyen őrültségeket csinált már a múltban

  1. nemcsak cigizett, füvezett is
  2. sőt, a drogokat is kipróbálta
  3. elveszített egy walmartos megállapodást 17 éves korában, amiért kábítószerezett  
  4. kirúgták  a Hotel Transylvania szinkronstábjából, amiért Liam Hemsworth-t születésnapja alkalmából egy pénisztortával lepte meg, amit végig is nyalt
  5. meztelenül hintázott egy bontógolyón 
  6. és valószínűleg több meztelen kép van róla az interneten, mint bármely más nőről a történelemben

De ami a legfontosabb: a házassága Liam Hemsworth-tel nem azért ért véget, mert megcsalta. Ahogy írja:

Meg kellett hoznom azt az egészséges döntést, hogy magam mögött hagyom az előző életem. Olyan boldog és egészséges vagyok, mint amilyen már jó ideje nem voltam. Mondhatod, hogy twerkelő vagyok, füvező, egy mocskos szájú hegylakó, de nem vagyok hazug.