Hajdú Péter az RTL reggeli műsorának vendége volt, ahol a szeptember elején megrendezett Miskolci Sörfesztiválról is beszélt. Az eseményről korábban mi is írtunk, mivel az egyik fellépő, a Tankcsapda koncertjét végül lemondták arra hivatkozva, hogy az együttes a fesztivál előtt néhány nappal több koncertet is ad a közelben. A Tankcsapda szerint ők ezeket a fellépéseket előre jelezték, Hajdú Péter szerint ez nem így volt. 

Úgy ítéltük meg, ugye, nem egyedül vagyok a fesztiválban, hogy mivel nem jelezték nekünk, hogy előtte való héten Egerben, azelőtt pedig Szerencsen lépnek fel, ami túl közel van, szombaton főidőben nonszensz, hogy olyan csapat lépjen fel a miskolciaknak, akiket 50 km-es környezetben 2 helyen is láthattak az elmúlt héten

- mondta Hajdú Péter, rákontrázva a Tankcsapdára, akik korábban azt mondták, a fesztiválszervezők az összes környékbeli koncertjükről tudtak, ráadásul Eger egy másik megyében található település. 

Azt gondolom, nincs harag, de ez így nem járja. Bennem egyáltalán nincs harag, nagyon szeretem őket

- tette hozzá, majd a műsorvezető Lakatos Márk visszakérdezett, hogy van-e harag köztük, amire  azt válaszolta, hogy nem tudja, a Tankcsapda akar-e jogi lépéseket tenni, nem is ő tárgyalt velük személyesen, ő tényleg kedveli a fiúkat. 

Hajdú Péter azt is elárulta, hogy az étterme is kitelepül a fesztiválra, és könnyen el tudja képzelni, hogy ő maga is beáll hamburgerhúst sütni.