Hol volt már az idei Grammy? Bebe Rexha azonban még mégis azt emlegeti, hogy a februári díjátadóra alig talált magának ruhát, mert a divattervezők túl teltnek találták az alakját ahhoz, hogy a ruhájukba vonuljon végig a vörös szőnyegen. Most, amikor a Cosmopolitan címlapján félmeztelenül pózol, továbbra is ezt a sztorit idézi fel. 

Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy depresszióssá tette a külsejét ért negatív kritikák, szemétnek érezte magát, noha tudta, hogy hülyeség, amit a világmárkák állítanak az alakjáról, vagyis azt, hogy túlságosan is telt.

Egy másik alkalommal meg azért szóltak be neki, mert túl sokat mutatott meg a testéből. Bebe Rexha ezen is felhúzta magát, és gyorsan lőtt magáról egy fehérneműs szelfit, hogy bebizonyítsa, nem érdeklik az őt ért kritikák. 

Az énekesnőre gyakran frusztrálóan hatott a környezete és az olyan sztárok, mint Britney Spears, akinek már 17 éves korában összejött a világhírnév.

Emlékszem, amikor Britney Spears feltűnt, 17 éves volt. Amikor 18 éves lettem, rájöttem, hogy én már nem tudom azt megcsinálni, amit ő. Ugyanezt éreztem, amikor 21 évesen a 20-as éveimet jártam. Aztán 27 évesen idegösszeomlást kaptam

- nyilatkozta Bebe Rexha, aki nemrég töltötte be a 30. születésnapját, és jobban van, mint eddig valaha.