A szülők most másik gyermekük felügyeletéért harcolnak. Az édesanya interjút adott a Borsnak, melyben elmondta, a mocskolódást nem, csak a fiát szeretné. L.L. Junior ügyvédje pedig kifejtette, ügyfele betekintést nyert a rendőrségi aktákba és úgy tűnik, a tanúvallomásokban és a helyszínrajzban más szerepel, mint amit eddig tudtak a tragédia körülményeiről. 

Ahogy arról a Velvet is beszámolt, komoly feszültség bontakozott ki a rapper és volt párja között gyermekük, Lacika elhelyezését illetően. A tegnapi nap folyamán Csilla egy nyílt levélben támadt Juniorra, míg a zenész egy élő Facebook videóban válaszolt, amit aztán eltávolított közösségi oldalairól.  

Halálos kimenetelű bűncselekmény esetében az áldozat helyett a sértetti jogokat más gyakorolja, kiskorú esetében a szülők

- kezdte a Borsnak a zenész ügyvédje.

 Így Junior betekinthetett a tanúvallomásokba és a helyszínrajzba, amiből egészen eltérő tényállás látszik, mint ami eddig a sajtóban megjelent, vagy amiről ügyfelem tudott. Ennek hatására változott az eddigi álláspontja is. Ez egy ideiglenes intézkedés, ami elsősorban a gyermek érdeke. Az anyuka most nincs olyan állapotban, hogy gondoskodni tudjon róla 

 – mondta dr. Mester Csaba a lapnak. Aki azt is elárulta, hogy a rendőrségi kihallgatás után benyújtották azokat az iratokat, melyekben gyorsított eljárásban kéri, hogy Lacika az apa gyámsága alá kerüljön.

Az összetört édesanya a tegnapi bejegyzésén túl is megszólalt, állítása szerint azért adott mégis interjút, hogy tisztázza a körülményeket.

Idejött este a gyerekért, azt mondta, visszahozzák, amint a rendőrség engem kihallgatott, majd közölték, hogy nem adják vissza, nála lesz egészen addig, amíg le nem zárul a nyomozás. Odaadtam a gyerek nyugalma érdekében. Most pedig ott tartunk, hogy papírokat ad be, ideiglenes meg végleges elhelyezésről, az én mentális zavaraimra hivatkozva. Nincsenek mentális zavaraim. (...) Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya. Nem mocskolódást akarok, a fiamat szeretném!

- mondta el a lapnak Csilla. 

A Blikknek Csilla ügyvédje nyilatkozott, aki ugyancsak megerősítette, hogy ügyfele bár összetört a tragédiától, de mentálisan beszámítható.

Az első számú teendő, hogy ügyfelemnél legyen elhelyezve Lacika, rosszul viseli, hogy napok óta külön vannak. A bíróságtól fogjuk kérni, hogy az édesanya legyen a hivatalos gondviselő. Csilla erős, kiegyensúlyozott, nem kéri szakember segítségét, nem megy pszichológushoz

– mondta a lapnak dr. Horváth B. Gábor. 

A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy az idős gázoló szeretne találkozni a szülőkkel, ám ők egyelőre ezt nem szeretnék.