Ahogy arról beszámoltunk, ma temetik el L.L. Junior kisfiát, a Fiumei úti sírkertben. A szertartásra az elhunyt fiú apjának kérésének megfelelően fehérben érkeztek a gyászolók, ahogy a koporsó és a virágok, hintó is fehér színű volt. 

Az énekes, és gyermekei anyja, Csilla között megromlott a viszony Dávidka halála után, de úgy tűnik, a temetés idejére félreteszik sérelmeiket. 

A gyászoló anyuka édesanyja helyett ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor nyilatkozott a Ripostnak arról, hogy szeretnének elkerülni minden botrányt, békében szeretnék eltemetni fiukat. 

Ügyfelem nem szeretne semmiféle botrányt, csupán méltó módon el szeretné búcsúztatni a kisfiát. A temetésnek a gyászról, és nem a jogi csatározásról kell szólnia, ezért Csilla részéről semmi akadálya annak, hogy normálisan, kulturált módon viselkedjen. Ebbe beletartozik az is, hogy – ha a másik oldal is partner ebben – Junior mellett áll majd a temetésen

- nyilatkozta az ügyvéd. 

A Ripost értesülései szerint Csilla és L.L. Junior nagyobbik fia, Lacika a baleset óta az énekesnél van, édesanyja hétfőn találkozott vele utoljára, ekkor is csak 20 percet tölthettek együtt.