A Fiumei úti sírkertben, pénteken helyezik örök nyugalomra L. L. Junior szombat késő délután elhunyt kisfiát, Dávidkát. A gyerek anyja kezéből kitépve magát futott át a zebrán, ahol egy szabályosan közlekedő autó elütötte. A baleset megviselte a családot, a szülők azóta már kemény hangvételű üzenetváltásba fogtak, L. L. Junior azért küzd, hogy nagyobbik fiuk, Lacika gondviseleti jogát határozatlan időre megszerezze. 

A Blikk írta meg, hogy L. L. Junior a szombati tragédia óta pszichológust keresett 6 éves kisfiának, Lacikának, hogy segítsen neki feldolgozni az eseményeket, és felkészítse a pénteki temetésre. Bár a szakember már megvan, a kisfiúnak még nem sikerült találkoznia vele. A zenész ügyvédje, dr. Mester Csaba Blikknek tett nyilatkozatából kiderül, hogy a temetés teljes költségét L. L. Junior állja, Száva Rita, a híresség menedzsere pedig azt is elmondta a lapnak, hogy az énekes ragaszkodott hozzá, hogy kisfia holttestét hintón vigyék végső nyughelyére, ezt pedig csak a Fiumei úti sírkertben lehet kivitelezni, ezért lesz ott a temetés. 

A menedzser elmondta, hogy a szertartáson a hintótól kezdve a koporsóig minden fehér lesz, Lacika pedig a körülményekhez képest jól van.