Valakinek törlik az Insta-fiókját, valaki Facebookon veszít több ezer követőt, másoknak pedig simán csak meghackelik a közösségi oldalát. Így járt Nicole Scherzinger is, akinek egy troll vette át az uralmat az Instagramja felett, igaz, csak alig 20 percre.

Ennyi idő alatt is sikerült alaposan felkavarni a hackernek a kedélyeket, ugyanis egy photoshopolt képet töltött fel Nicole Scherzingerről, amin az énekesnő egy fehér kigombolt blúzban látható. A fotón egy felirat is van, mely arra buzdítja a követőket, hogy nézzék meg az énekesnő Insta-sztoriját, és töltsék le az ott látható ingyenes applikációt. Ha ezt 5 ezren megteszik, Nicole Scherzinger megmutatja a szexvideóját. 

A képet 20 perc múlva törölték, de ennyi idő alatt is több százan likeolták. A letörölt bejegyzést ide kattintva tudja megnézni. 

Nem ez az első eset, hogy meghackelték Nicole Scherzinger Insta-oldalát. Az év elején róla és szerelméről, Lewis Hamiltonról tettek fel egy rövidke videót, amiben egymást ölelgették és csókolták az ágyban.