Aaron Carter (akit a legtöbben úgy ismerhetnek, mint a Backtreet Boys egyik énekesének, Nick Carternek az öccsét) ismét egy meredek állítással rukkolt elő, amit  a Twitter-oldalán tett közzé. Az énekes azt írta, nemcsak a nővére, de a saját háttértáncosai is megerőszakolták kiskorában. 

10 és 13 éves korom között a nővérem megerőszakolt, amikor nem szedte a gyógyszereit. Nemcsak ő molesztált, hanem a két háttértáncosom is, amikor 8 éves voltam. A bátyám (Nick Carter - szerk.) pedig egész életemben rosszul bánt velem

- írta egyik Twitter-üzenetében. 

Nem ez volt az egyetlen sokkoló bejegyzése az énekesnek. Elég hosszasan taglalja Twitter-oldalán a családi titkait, legfőképpen azt, hogy a nála 1 évvel idősebb, bipoláris depresszióban szenvedő nővére megerőszakolta őt. A lányt lítiummal kezelték, hogy megszüntessék hangulatingadozásait, ám amikor nem szedte a gyógyszereket, olyan dolgokat tett, amikről Aaron Carter azt hiszi, magától sosem tette volna meg. Például azt, hogy helytelenül közeledett öccséhez. 

Az énekes leírta, hogy 15 év azzal telt az életéből, hogy különböző kezelésekre járt, hogy meggyógyítsák őt, folyamatosan gyógyszereket szedett, de hamarosan már egyetlen pirulára sem lesz szüksége, hogy rendbe jöjjön. 

Tagadja, hogy bármikor is bipoláris depresszióval vagy skizofréniával diagnosztizálták volna, szerinte már egészen jól van. Most, hogy végre elárulta gyerekkora legsötétebb titkát, azt írta, hogy bátyján, Nicken a sor, hogy felfedje, mit művelt egyik lány családtagjukkal.