Egy We TV nevű csatornán egy Family Boot Camp című műsor új évadában szerepel most Aaron Carter, és ennek a részleteit szemlézi a Daily Mail. Aaron Carter most 31 éves, és az ezredforduló környékén volt gyereksztár több slágerrel és albummal. Ekkor került kapcsolatba Michael Jacksonnal, az alábbi kép Cartert és szüleit ábrázolja, amikor 2001. július 7-én hivatalosak voltak a Popkirály első szólólemeze megjelenésének harmincadik évfordulójára rendezett bulira.

A Leaving Neverland című film kapcsán idén újra az érdeklődés középpontjába került Michael Jackson viszonya ahhoz a sok kisfiúhoz, akikkel körbevette magát annak idején, így Aaron Cartert is megkérdezték, hogy mit gondol a 2009-ben elhunyt gigasztárról.

Carter erre azt nyilatkozza a fenti reality előzetesében, hogy Michael Jackson „nagyon jó ember volt, amennyire én tudom, egy nagyon jó ember volt”. De aztán hozzáteszi a következőket is, és emiatt került be az egész a hírekbe:

Sosem tett semmit, ami nem helyénvaló lett volna. Egy alkalom kivételével. Egyszer csinált valamit, ami egy kicsit nem helyénvaló volt.

Ennél több konkrétum nem derül ki Michael Jacksonról Aaron Cartertől ebből a bizonyos előzetesből, de az énekest korábban is kérdezték Jacksonról, és mindig védte a popkirályt, többek között a TMZ alábbi videójában.

Aaron Carter korábban is beszélt azonban arról, hogy 15 évesen járt Michael Jackson hálószobájában (itt idézi a nyilatkozatát Perez Hilton blogja), és 2011-ben felkerült a netre egy hangfelvétel (itt egy blogbejegyzés és itt maga a felvétel), amin arról beszél egy személy, állítólag Aaron Carter, hogy 15 éves volt, amikor Jacksonnal együtt füvezett. Előfordulhat, hogy a mostani nyilatkozata erre az incidensre utal.