DSC8904

Tóth Gabi 9 hónapig videócsetelt egyik rajongójával, hogy kigyógyítsa a bulimiájából

2019.09.20. 11:41

Tóth Gabi izgalmas dolgokat árult el magáról a Best magazinnak Várkonyi Andrea rovatában. Az énekesnő április végén Instagram-oldalán jelentette be, hogy terhes. Ekkor már utalt rá, hogy orvosi csodának tartja, hogy teherbe esett, a Bestnek  azonban azt is elárulta, hogy miért. Mint kiderült, 18 éves korában egy életmentő műtétje volt, ami miatt elvileg nem tudott volna spontán teherbe esni. Akkor elgyászolta magában a dolgot, és úgy állt a gyerekkérdéshez, hogy rengeteg gyerek él a világban, aki arra vár, hogy örökbe fogadják. 

Nagyon kicsi esélyt adtak nekem az orvosok, azt mondták, maximum lombikkal lehet majd. 18 éves koromban volt egy életmentő műtétem, annak kellett volna a következményének lenni, hogy nem tudok spontán teherbe esni

- mondta Tóth Gabi. 

Mivel azt hitte, nem lehet gyereke, észre sem vette, hogy terhes, sminkese hívta fel rá a figyelmét, hogy talán áldott állapotban lehet. Az interjúban arról is mesélt az énekesnő, hogy igyekszik tervszerűen élni az életét, rendszermániásnak tartja magát, ezt a világát azonban a baba alaposan átrendezi majd. 

Az énekesnő  nem olvas könyveket sem blogokat, megpróbál saját maga rájönni, mit és hogyan kell csinálnia a terhesség alatt és után. Szerinte minden terhesség teljesen más, ezért nem lehet olyan tanácsot találni, ami minden esetben megállná a helyét. 

Az ugyan természetesnek mondható, hogy sok kismama írt Tóth Gabinak, azonban olyan rajongói is írnak neki, akik teljesen más élethelyzetben vannak: öngyilkosságot próbáltak elkövetni, vagy súlyos étkezési zavaruk volt. Tóth Gabi rajtuk is megpróbál segíteni:

Nagyon sok tinitől kapok levelet, olyantól is, aki öngyilkos akart lenni, vagy meg is próbálta vagy "csak" étkezési zavarai vannak. Volt egy kislány, akivel 9 hónapon át videócseten beszélgettem, énekelgettem is neki, és kihoztam a bulimiájából, persze szakemberhez is elküldtem, amit szintén nagyon fontosnak tartok

- nyilatkozta a Bestnek az énekesnő.