Ezen a héten a heti trendben a bőrnadrágok trendjét vesszük elő a fotóügynökség összeállítása alapján: összeszedtek ugyanis hírességeket, akik viseletükkel bizonyítják, mennyire trendi idén is a bőrnadrág. Érdekes módon abban viszont nem egyeznek meg a celebek (stylistjai), hogy pontosan milyen fazon most a trend, szóval az alábbi hat nadrágos nőt szűkség-bőség szerint állítottuk sorrendbe. Ha végignézte a fotókat, legalul lehet szavazni! Önnek melyik nadrág tetszik a legjobban?

Charlize Theron

A 44 éves, Oscar-díjas színésznővel kezdjük, nem azért vele, mert ő már volt egyszer idén heti trendben, hanem mert ő választotta a legszűkebb fazont ehhez az egyébként elég férfias és színtelen összeállításhoz egy tavaszi napon New Yorkban. A fenti képrészleten a lényeg alig látszik, szóval érdemes a képre kattintani és végiglapozni a fotóösszeállítást, mert meg fog lepődni, Charlize Theron nadrágjának fazonja mennyire vékony lábakat csinál viselőjének, főleg feketében.

Ashley Graham

A második Ashley Graham plus size-modell egy csupafekete szettel. A hat közül az övé a legfeszülősebb fazon, de persze testalkat kérdése is, hogy kin mi áll jól, hiszen ebben az összeállításban pont az a lényeg, hogy a csillogó nadrág mennyire kiemeli Graham alakját, aki még nem volt terhes, amikor ez a kép készült. „Ez a testem, így nézek ki” – mondja ez az összeállítás feketében ugyan, de azért jó hangosan.

Kendall Jenner

Kendall Jenner mintha nagyjából ugyanazt a fazont-méretet viselné ezeken a képeken, mint Ashley Graham eggyel fölötte, csak ugye a Kardashian-család ezen tagjának teljesen más a testalkata, mint a plus size-modellnek. Ez a nadrág nem feszül, de különösebben nem is bő, egyenesek a szárai és magas a dereka, Jenner egy hasvillantós felsőt vett fel hozzá egy inggel.

Hailey Baldwin

Ahogy haladunk az egyre bővebb fazonok felé, Bieberné Hailey Baldwin következik, aki egy elég különleges fazont választott: ezt a nadrágot oldalt zsinór tartja össze, és ahogy nézzük, az egyik lábánál vagy nincs rendesen megkötve, vagy kicsit összeveszett a nadrágszár alja a hozzá felvett bokacsizmával. Amivel viszont mindenképpen nagy a harmónia, az a fekete aljat remekül kiegészítő narancssárga, ujjatlan felső, ami szintén a hasvillantós fajtából való, de annyira, hogy ez így szinte csak egy sportmelltartó.

Kourtney Kardashian

Még valakit mutatunk a Kardashian-klánból: a nővérek közül a legidősebbet, Kourtney-t. Ő augusztus végén vette fel ezt a barna szettet, hogy megmutassa, hogy a bőrszerkónak azért nem feltétlenül kell minden esetben feketének lennie. A szettből a nadrágon kívül a leglátványosabb darab a régi mobiltelefonok alakját idéző retikül, természetesen ezt is meg lehet nézni jobban a fotóösszeállításban.

Zendaya

Kinek a szettje győzte önt meg a leginkább?

Zendaya szeptember elsején ünnepelte 23. születésnapját, és az énekes-színésznő büszke lehet, mert az utóbbi időben Eufória című sorozata kiugróan jó kritikákat kapott. A fenti szettjét akkor viselte, amikor Jimmy Kimmel talkshow-jába hívták meg vendégnek, és az egész összeállítás csupa fodor meg a földhöz mint elemhez kapcsolható árnyalat. Bár a felső virágmintás, az összhatás sokkal inkább őszies, mint tavaszias, de ugyanekkora meglepetés a nadrág különleges fazonja is, amilyet ebből az anyagból nem gyakran szoktunk látni. Nos, önnek ki lett a kedvence a fenti hat közül? Várjuk a szavazatát!