Március 15-én szakított utolsó szerelmével a Love Island új játékosa, Luna, akit az alábbi videóban interjúvol meg az Éjjel-nappal Budapestből megismert Lali. Luna azóta saját bevallása szerint rengeteget bulizott, most pedig beszáll a Love Island párkeresős realitybe.

A Love Island versenyzőinek többsége nem híres, de az ecuadori származású Luna majdnem az, hiszen egyrészt szerepelt már az Éjjel-Nappal Budapestben, másrészt két híres exe is van: VV Soma, aki a 8. Való Világot nyerte meg 2016-ban, és akivel a fenti közös fotó a 2017-es Story Gálán készült a párról, valamint Pumped Gabo, akivel végül 2018-ban szakítottak nagy féltékenykedés közepette.

Ha a fenti videó nem elég Lunáról, akkor a Blikknél egy jó hosszú interjút is el lehet olvasni vele, amit csak ajánlani tudunk, mivel tartalmazza a következő zseniális eszmefuttatást:

Igazából egy pasi nézhet ki akárhogy, legyen akár kicsit csúnyácska is, nem számít. Nekem az a fontos, hogy jó legyen a humora, és fel tudjak rá nézni, legyen okosabb, mint én. Sajnos volt már olyan pasim, akiről ezt nem tudtam elmondani.

És ha ön még mindig nincs képben arról, hogy ez a Love Island pontosan miről is szól, akkor a korábbi videók mellé tudunk ajánlani egy frisset, amelynek címe:

Habos Dudák: sikamlós pillanatokból most sem volt hiány!

Aki úgy érzi, tekintse meg alább.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Love Island új játékosa zseniálisan ostobázta le egyik exét

Lunát az Éjjel-nappal Budapestből lehet ismerni, de korábban VV Somával és Pumped Gabóval is járt. Csak nem valamelyiküknek szólt most be?

25 · Sep 22, 2019 01:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments