Májusban mutattuk be olvasóinknak Lizzót azzal, hogy „ha most nem robban be a karrierje, akkor soha”. Erre tényleg berobbant! Ennek legfényesebb bizonyítéka, hogy szeptember eleje óta, azaz immár negyedik hete az ő egyik száma, a Truth Hurts vezeti az amerikai slágerlistát, azaz jelenleg Lizzo Amerika kedvence.

Ez több szempontból is majdnem olyan nagy szám, mint hogy 19 hétig egy meleg, fekete srác volt az első a Billboard mérvadó népszerűségi listáján egy country-rap kombóval idén tavasz-nyáron. Egyrészt a Truth Hurts egy két éves szám: 2017 szeptemberében adták ki. Elég nehezen esett le a tantusz a közönségnek. Másrészt Lizzo nagyon nem egy olyan karakter, mint amilyeneket a népszerűségi listák élén szoktunk látni: egy fekete, nagydarab, azaz politikailag korrektebb szóval plus size-os nőről van szó, aki ráadásul kész matuzsálem, mivel 1988-ban született. Az ember nem 31 évesen szokta learatni első Billboard No1-ját, hanem legkésőbb valamikor húszas évei derekán, igaz, a legutóbbi női szóló No1-tulajdonos Billie Eilish volt, aki 17 éves.

Szóval a papírforma alapján nem nézett úgy ki, hogy Lizzónak ez összejöhet, de mégis összejött. Mutatjuk, hogy az énekes-rappernő milyen szerelésekben prezentálta lehengerlő személyiségét ebben a hónapban, ami minden bizonnyal élete legjobb szeptembere volt.

Farmer

Hat szettet válogattunk össze Lizzótól szeptemberből, és egy szeptember elsejei koncert fellépőruhájával kezdjük. Egy olyan bodyt viselt ekkor az énekesnő, amin tetoválásoknak tűnő minta volt, és erre vett rá egy látványos farmerszettet, amely forrónadrágból és egy fél fűzőből állt. Az egész kombó mindenhol fűzős, ami határozottan szadomazós bukét ad az egésznek, amire csak ráerősít a japán diáklányokra emlékeztető duplacopfos frizura.

Rojt

Amint a korábbi, fent linkelt heti trendből kiderül, Lil Nas X is kedveli a rojtot, ebből a mostani heti trendből pedig az derül ki, hogy Lizzo szintén kedveli a rojtot. Általában egy body vagy fűző szokott lenni rajta a fellépéseken, hát ez ezúttal is így volt, csak erre a konkrét alkalomra egy rojtokkal bőven ellátott darabot választott. Ja igen, kattintson a képre, ha többet szeretne látni, mindegyik szerelésről több fotónk van, és van egy bónuszkép az elején meg a végén is!

Kis fekete

A női öltözködés egyik alapköve a kis fekete ruha, rövidebb nevén KFR, ami azért praktikus, mert elegáns és laza-menő eseményekre egyaránt felvehető és szinte bármivel kombinálható. Hát Lizzo egy promóciós vodkázásra ment el az ő (egyik) kis fekete ruhájában, de azért ez se olyan szimpla, mert a ruhaujjak szinte kesztyűként különválnak magától a ruhától, amit neonsárga(/-zöld) zsinórok díszítenek. Plusz kék szemsmink, arany körmök és a dripping in jewels trend jegyében pár jó hangsúlyos, csillogó ékszer.

Kis narancssárga

És ez a sztori ott folytatódik, hogy ez a kis fekete ruha megvan Lizzónak (neon)narancssárga vagy barackszínű verzióban is. A szemsminkje ezúttal harmonizált a ruhával, a nyakában a saját nevét viselte, a haja viszont lila volt, de amire igazán fel szeretnénk hívni a figyelmet, az az olvasószemüveg alakú napszemüveg – az Afropunk fesztivál óta emlegetem mindig, hogy ez volt az idei szezon legnagyobb trendje, nem a fehér Levis póló!

Tarka

Újabb nap, újabb fellépés, újabb body! Lizzo egyébként általában bakancsokat hord testrefeszülős felsőihez, és ez ezúttal is így volt, de semmi nem utal arra, hogy különösebben sokat kéne foglalkoznunk a lábbelijeivel: a lényeg minden kétséget kizáróan térd felett van! Imádja Lizzo a neonszíneket, amik mellesleg a '90-es évek elejének a divatjára utalnak, hát ez a body pont ezektől a színektől kavarog elég zseniálisan tarka színösszeállításban.

Arany

Mi áll a legjobban Lizzónak?

És hatodiknak is egy olyan szettet mutatunk a plus size énekesnőtől, ami alapvetően egy bodyból és egy bakancsból áll, de ezúttal az összeállítás alapszíne az arany. Az egészet kiegészíti egy roppant látványos, hatalmas köpönyeg, ami szintén fémes színekkel csillog.

Hát nagyjából ez volt Lizzo szeptembere, már legalábbis ami a zenei sikereket és az öltözködést illeti. Ha végignézte a képeket (és meghallgatta a negyedik hete listavezető számot), kérjük, szavazzon! Ön szerint Lizzónak melyik öltözéke volt a legjobb?