DSC0146

A magyar bulvár leghangosabb, legdurvább és legváratlanabb válásai

2019.10.06. 11:31 Módosítva: 2019.10.06. 15:17

Az utóbbi időben számos olyan magyar híresség szakított vagy vált el, akikről korábban nem is gondoltuk volna, hogy párkapcsolatukban bármi probléma is akadhat. Az elmúlt hetek Vasvári Vivienék elszakadásáról szóltak, amit eleinte igyekeztek csendesen elintézni, azonban azóta több furcsa történet is a felszínre jött, ráadásul a csinos üzletasszonyról az is kiderült, olyannyira túl van férje távozásán, hogy már randizgat is.

A Feleségek luxuskivitelben sztárjának elválástörténetét jelen sorok írója is egyfajta krónikásként jegyzi, minden új rezdülése egy újabb szomorú vagy éppen vidám fejezet, amit olvasóinkkal is megosztunk. De az ő történetén túl akad még néhány hazai híresség, akikről azt hittük, tökéletes párt alkotnak, mégis szétmentek. Cikkünkben most összeszedtük, hogy kik voltak azok és mi lehetett az oka a drasztikus lépésnek. Okuljon belőle mindenki belátása szerint.

Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna

A nyár elején a Velvet számolt be elsőként arról, hogy nem sokkal a kapcsolatuk felvállalása után már külön utakon jár a csinos modell és az egykori műsorvezető. A bulvársajtóban körbejárt történetek szerint nem tudott kapcsolatuk eléggé elmélyülni, ezért úgy döntöttek, hogy inkább nem húzzák egymás idejét.

Ábel Anita és exférje

Míg Amerikában Bradley Cooper és Irina Shayk mentek szét csendben közös gyermekük érdekeit az előtérbe helyezve, addig itthon Ábel Anita vált el férjétől. A műsorvezetőnő nem sokat beszélt a dologról, annyit elárult, hogy bár csendben, rendben mentek szét, így is megviselte őt az egész procedúra. Azóta sokkal jobban van, sőt boldog párkapcsolatban él Roberto Favaroval.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Bár jóval korábban megtörtént a dolog, de Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása azóta is napirendre kerül. Várkonyi még tavasszal úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy egyelőre neki a lelki béke többet ér a romantikus fellángolásnál és ezért nem kíván egy darabig újabb kapcsolatba lépni. Bochkor nem szívesen beszél az ügyről, annyit elárult, hogy számára a lánya jelenleg a legfontosabb.

Pintér Tibor és Frida

A végén emlékezzünk meg Pintér Tibor örök hódítóról, aki a fentiekkel ellentétben könnyen túllép azon, ha csalódás éri. Frida nevű párjával a média kereszttüzében többször is szakított és újra összejött, hogy aztán végleg búcsút vegyenek egymástól. Persze a Lovasszínház igazgatója nem maradt facér, azóta új kedvesével együtt dolgozik legújabb darabjain.