A tévés szereplés nem egyszerű feladat. Elég egy apró botlás, vagy egy kisebb nézeteltérés, és máris beüthet a botrány. Összeszedtünk 7 olyan emlékezetes tévés pillanatot, amikor a műsorvezetők, vagy éppen vendégeik elfelejtették, hogy az általuk tett és mondott dolgokat nem csak ők hallják és látják, hanem leadják majd a tévében.

Baukó Éva vs. Berki Krisztián

A jelenleg több lábon álló Berki korábban a műsorvezetéssel is megpróbálkozott. A különös párost a FEM3 csatornán egyesítették azzal a céllal, hogy levezényeljenek egy protokollszakértővel történő beszélgetést. Berki és Baukó azonban élő adásban esett egymásnak, és bár az eredeti felvétel nem került fel az internetre, itt belehallgathat, hogyan jelezték egymás felé, melyiküknek fontosabb a szerepe a műsorban.

Soma anyai legyintése, ami Nádai Anikó arcán csattant

Az ominózus pillanat a Konyhafőnök VIP egyik adásában történt, amikor is a Risztov Éva, Soma és Nádai Anikó alkotta csapat előnyhöz jutott az ellenséges társasággal szemben, és a nehezítés mértékét kellett eldönteniük. Soma és Risztov Éva nagy egyetértésben voltak, ám Nádai Anikó másként gondolkozott, így Soma csitítás gyanánt felpofozta. Szinte azonnal bocsánatot is kért, de azért megjegyezte, hogy ez nem is volt pofon, csupán egy anyai legyintés. A videót ide kattintva tekintheti meg. Előzmények persze itt is voltak.

Pintér Tibor megkapja a magáét Fridától

A színész és volt barátnője meglehetősen emlékezetes pillanatokkal gazdagították a Mokka történelmét. Ahogyan azt a Velvet is megírta korábban, Frida azon bosszankodott, hogy Pintér Tibor kuplerájt hagyott maga után. A fiatal lány némaságba burkolózva ücsörgött az adás alatt, majd amikor a műsorvezető békíteni próbálta őket, Frida felállt, majd mindössze annyit vetett oda akkori párjának: hülye f*sz.

Puskás Peti és Gáspár Laci szócsatája az X-faktorban

A zsűritagok egy szakmai vitából váltottak át személyes szájkaratéra. Gáspár Laci szerint Puskás Peti egyik legtehetségesebb versenyzője azért nem készült fel megfelelően a produkcióra, mert mentora, azaz Puskás Peti nem készítette fel kellőképpen. Gáspár Laci azzal érvelt, hogy lehet, hogy zsűritársa nem hallja a gondot, ő viszont annál inkább. A mentorok végül perceken át kiabáltak egymással.

A Mirjam-ügy

Valószínűleg mind emlékeznek Mirjamra, aki az X-faktor legnagyobb botrányhősévé avanzsált a tavalyi széria alatt. A magát énekesként, modellként, dalszerzőként, fodrászként és sminkesként bemutató nő nem rendelkezett azon képességekkel, mint ahogyan azt ő feltételezte, amikor pedig a zsűri ezt közölte vele, nem fogadta túl jól. Hosszasan igyekezett demonstrálni, hogy márpedig az ő hangja igenis jó, szerinte ByeAlex egy senki, Radics Gigihez pedig kis híján hozzávágta a mikrofonját. A kabaréba illő jelenetnek végül Gáspár Laci vetett véget mára már szállóigévé vált mondatával: Menjé' csaje haza magadnak!

Bangó Margit összetűzése Rubint Rékával és Bódy Sylvivel

A Kossuth-díjas előadóművész a Hal a tortán című műsorban haragudott meg a fitnesslédire és a modellre, miután unokája elmesélte neki, hogy a háta mögött buta, primitív kisebbséginek titulálták. Bangó Margit a másnapi vacsora előtt színpadiasan elmondta a véleményét Rubint Rékáékról, majd távozott, mielőtt az előétel az asztalra került volna. Rubint Réka később bocsánatot kért a viselkedéséért.

Damu Roland ámokfutása a Hal a tortánban

A jobb napokat is látott színész elég durván kiakadt a főzőversenyben, mikor vendégei nem neki akarták adni a győzelmi trófeát. Damu perceken át káromkodott és rombolt a kertjében, még akkori párja, a mára éppen a 31. leggazdagabb magyarrá avanzsált Vajna Tímea sem tudta megnyugtatni. Az izgalmak 3 percnél kezdődnek.