IMG 7263
2019.10.24. 11:41

Egyre több helyről halljuk azt az üzenetet manapság, hogy szeresd önmagad, illetve fogadd el a tested úgy, ahogy vagy. Úgy tűnik, Pumped Gabo nem áll be a sorba, hanem arról nyilatkozik, hogy vékonynak lenni milyen rossz, és arra buzdít, hogy a „nyüzüge”, „nyeszlett” srácok gyúrják ki magukat. Erre a célra akadémiát is nyit a Blikk információi szerint. A 23 éves realityszereplő többek között a következőt nyilatkozta arról, hogy ő hogyan élte meg saját átalakulását:

Én is voltam nyüzüge, és tudom, hogy milyen rossz érzés a tükörbe nézni. Ha most belenézek, akkor egy helyes, erős és elszánt férfit látok, nem pedig egy nyeszlett kisfiút. Szerintem sokaknak tudok majd segíteni az akadémián, ahol tanácsokat adok, hogyan kell jól edzeni és mit kell ahhoz csinálni, hogy úgy nézzen ki valaki, mint én.

Pumped Gabo a lelki hátteret és a pszichológiát is emlegeti nyilatkozataiban, elismerve, hogy az utóbbi nem éppen a szakterülete, mindenesetre aki úgy érzi, hogy a problémáit az fogja megoldani, ha Pumped Gabo klónjává válik, keresse majd fel az akadémiát!

Vannak még rövidhírek, olvasson még!

  • Tóth Gabi terhes, és bár nagyon kímélik, annyira elfáradt a Sztárban sztár leszek! adásának a végére, hogy már fel se tudott állni azért, hogy megnyomjon egy gombot, figyelte meg a Ripost.
  • A hot! magazin új száma a címlapon hozza, hogy Medveczky Ilonát kórházba kellett vinni másfél hónappal ezelőtt, mert leesett otthon a kisszékről és három helyen eltörte a kezét.
  • Szintén a hot!-nak nyilatkozik Dallos Bogi arról, hogy amikor 16 évesen A Dal döntőjébe jutott, osztálytársai kiközösítették, és emiatt iskolát kellett váltania. „Amikor a döntő után másnap bementem, nem köszöntek az osztálytársaim” – emlékszik vissza az X-faktor 22 éves zsűritagja.
  • A Story magazinnak Bereczki Zoltán nyilatkozott, kissé paradox módon arról, hogy Bata Éva színésznővel kezdett új kapcsolatát nem szeretné a nyilvánosság előtt élni.
  • Az Index számol be arról, hogy másodfokon befejeződött annak az autósnak a pere, aki azt a balesetet okozta, amelyben Rékasi Károly 2015-ben súlyos sérüléseket szenvedett. A sofőr pénzbüntetést kapott.

Palvin Barbara pedig a következő pulcsis-szekszis képet osztotta meg az Instagramon a hamarosan most már hozzánk is biztos elérkező hűvösebb időjárásra készülve.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabo akadémiát nyit nyüzügéknek

„Én is voltam nyüzüge, és tudom, hogy milyen rossz érzés a tükörbe nézni” – mondja Pumped Gabo. Hírösszefoglaló szexi Palvinnal!

53 · Oct 24, 2019 11:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments