Ez a hónap utolsó heti trendje, és hogy végre újra egy kicsit a hazai hírességek felé forduljunk (áprilisban volt az utolsó olyan heti trend, amiben csak magyar személyek szerepeltek!), összeválogattunk hat olyan októberi Instagram-posztot, amiben az öltözködés és a divat valamiért fontos vagy érdekes. Mutatjuk őket alább, legalul pedig pedig feltesszük önnek szokásos kérdésünket: ki tetszett a legjobban?

Görög Zita

Görög Zita az első, aki egy bordó-vörös szettet mutat be ezen a képen, dzsekivel és térd alá érő szoknyával. Egy ilyen szetthez jól jön a látványos cipő, és Görög Zita két különböző színűt válogatott össze, de úgy, hogy mind a két szín teljesen jól beillik az összképbe. „Ki mondta, hogy nem maradhatok felemás cipellőben?” – teszi fel a költői kérdést Görög Zita, és mi aztán biztosan nem mondunk semmi ilyesmit.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikőről a héten derült ki, hogy benne lesz A konyafőnök VIP új évadában, de ezt a képet még korábban, a hónap első felében posztolta a budapesti Fashion Streetről. A kép mellé azt írta, hogy tetőtől talpig bizniszhez van öltözve, de a valóban formális blézer mellett mégiscsak egy szexi miniben van, és hozzá egy laza-sportos cipőt választott.

Wolf Kati

Wolf Kati október elején egy templomi koncerthez viselte a fenti ruhát, amit a címkék között csipkerózsikaruhaként emleget. Arra az esetre, ha a fehér-zöld színátmenet valakinek nem lenne önmagában elég fantasztikus, van a ruhához egy vállra borítható szőrmestóla, ide kattintva meg lehet nézni egy másik posztban egy újabb fotón, hogyan néz ki az egész egyben, bent a templomban viselve.

Ördög Nóra

Wolf Katival ellentétben Ördög Nóra nem emleget semmilyen mesebeli királykisasszonyt a fenti posztban, pedig ennek a ruhának a kapcsán ő is simán megtehette volna. A műsorvezető-influenszer október első szombat estéjét a Vigadóban töltötte ebben a klasszikus fazonú és kivitelezésű estélyiben, amiről a jobbra mutató nyílra kattintva több fotót is meg lehet nézni a posztban, nemcsak ezt a távolit. Pasztellszínek, könnyed-lenge, nőies fazon, virágokkal díszített felsőrész – az ilyesmivel nem igazán lehet melléfogni.

Tóth Gabi

Tóth Gabiról, azaz most már Krausz-Tóth Gabiról egy címlapfotózáson készült a fenti kép még valamivel az esküvő előtt. Az énekesnőnek már nincs hátra túl sok idő a szülésig, és ehhez a fotózáshoz egy olyan ruhát viselt, amelyben jól látszik, hogy terhes. A ruha mintha egy meghosszabbított pulóver lenne, magas nyakkal és extrahosszú ujjakkal, elképesztően bolyhosnak, melegnek és kényelmesnek néz ki. Egy eléggé kontrasztos csizma van hozzá, ami fekete és szigorú és persze szexi.

Csobot Adél

Ki tetszett a legjobban?

Csobot Adél és Istenes Bence a Nyerő páros című műsorban szerepelnek most, és az énekesnő a fenti poszttal emlékeztette követőit, hogy nehogy elfelejtsenek az RTL-re kapcsolni. Remekül passzol ez az összeállítás ebbe az idei nyárias októberbe: egy légies, nőies, ujjatlan, de hosszú ruha ez, nyári fazonnal, viszont egész őszies árnyalatokban. Színben passzoló szandál van hozzá, mert ez volt az az október, amikor örült mindenki, aki nem pakolta még el a nyári szandáljait, és olyan részleteket is érdemes megfigyelni Csobot Adélon, mint a napszemüveg vagy a fülbevaló. Nos, ki tetszett a legjobban? Várjuk a szavazatokat a fenti dobozba!