A heti trendben minden vasárnap, ha tehetjük, az elmúlt egy hét legfontosabb hazai celebeseményén megjelentek öltözékeit nézegetjük. Ezen a vasárnapon megint el vagyunk látva hazai eseménnyel, hála a Playboynak – a Man of the Year nevű gáláról a beszámolónkat itt lapozhatja végig, de most koncentráljunk csak a ruhákra, kiegészítőkre, sminkekre, frizurákra! Önnek ki tetszik a legjobban? Legalul már megy a szavazás, szálljon be, szóljon bele ön is!

Rubint Réka

Nyilván az év férfija választáson nem a nőké a főszerep, de ebben a heti trendben most csak nők lesznek, mert ezúttal egy olyan férfit se találtunk, akinek a megjelenésében bármi említésre méltó lett volna (szemben az elmúlt három héttel). A nőket pedig Rubint Rékával muszáj kezdenünk, mert ezen az estén ő nyerte az egyetlen olyan díjat, ahol nem férfiak voltak a jelöltek: ő lett az év leginspirálóbb múzsája. Ezt a díjat a híresség egy fehér nadrágban és egy fekete csipkeblúzban vette át, látványos dekoltázzsal és nagyjából középen kettéválasztott hajjal. Jobban is meg lehet őt nézni a képösszeállításban természetesen: ha nem klikkel a fotóra, nem lát mindent!

Vasvári Vivien

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien öltözékéből szintén a fekete csipke és a dekoltázs volt a két leglátványosabb elem, az előbbiből a luxusfeleség egy kicsit a nyakában is viselt. A ruha nadrágban végződik, ez Vasvári Vivien Instagramjáról derül ki, ahol azt is meg lehet nézni, hogy a nagyjából testszínű kompozícióból a hasonló árnyalatú cipő sem lógott ki, csak a halványrózsaszín rúzs. Ezt a középen kettévett, szőkített-lenőtt, hullámosan lelógó frizurát egyébként Madonna találta fel 1998-ban, és 2006 óta az esetek nagy részében ilyen frizurával mutatkozik.

Cinthya Dictator

A csupafekete szetteket mindig kritizálni szoktam a heti trendben, Cinthya Dictatort viszont mindig ajnározom, mert ő minden alkalommal valami váratlannal, de egyénivel jön, ami aztán sokaknak tetszik, másoknak meg nem tetszik – én mindenesetre általában szeretni szoktam. Hát akkor most azt mondom, hogy ha már muszáj csak feketét felvenni, akkor az embernek legyenek legalább ilyen látványos kiegészítői, mint ezek a fülbevalók meg a kalap, hogy a hajat és a sminket ne is említsem. Cinthya Dictator az egyetlen eközül a hat nő közül, aki nem középen kettéválasztott és leengedett frizurát visel: döbbenet, de ennyire kevés is elég Magyarországon ahhoz, hogy kitűnjön az ember egy eseményen.

Dallos Bogi

Jöjjön még egy kalapos híresség: Dallos Bogi. Az énekesnő, aki a múlt héten a Fonogram-gálát vezette, ezúttal Cinthya Dictatornak pont az ellenkezője annyiban, hogy nála az egész összeállítás egyetlen harsány, illetve figyelemre méltó vonatkozása a színe. Nagyon kiugrik a színekkel roppant félénken bánó hazai hírességek közül valaki, aki bevállal egy ilyen fűzöld ruhát, még akkor is, ha mellé gyakorlatilag nincs rajta látható smink, és őszintén szólva kicsit az az ember benyomása, hogy a kalapot azért vette fel, mert nem volt kedve megcsinálni a haját sem.

Kárpáti Rebeka

És akkor most vezessen vissza minket a színektől ódzkodó, középen kettéválasztott hajú középútra Kárpáti Rebeka. Ez a szett nem tolja a közönség arcába viselőjének személyiségét, pont olyan és annyira csinos, ahogy azt itthon egy ilyen hírnévnek örvendő színész-modelltől az ember megszokta. Nekem ez egy kicsit uncsi így, de én a munkám miatt feltehetőleg többet foglalkozom hazai hírességek öltözködésével, mint ön. Szóval az ön számára esetleg pont az lehet szimpatikus Kárpáti Rebekában, ami nekem a könyökömön kezd kijönni: a szó hagyományos értelmében véve csinos, nőies és visszafogott. Ezért van szavazás minden heti trend végén: nem az én véleményem számít, hanem az öné!

Nagy Réka

Ön szerint ki nézett ki a legjobban?

Nagy Réka modell-színésznő az Aranyélet című sorozat rajongóinak is ismerős lehet, ezek az aprólékos, szimmetrikus mintás ruhák pedig a 9 éve elhunyt Alexander McQueen divattervező rajongóinak lehetnek ismerősek.

Az alapszín itt megintcsak a fekete, a haj itt is lefelé szőkül és ketté van fésülve, bár kétségtelen, hogy egy ilyen ruhához nem lett volna egyszerű kitalálni egy jó aszimmetrikus frizurát. Mindezzel együtt is a legmerészebbek és legkülönlegesebbek közé tartozik Nagy Réka szettje, nekem a rózsaszín rúzs a kedvenc részletem az egészből – ön mit gondol? Ha van kedve és véleménye, kérjük, szavazzon most!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka lett a leginspirálóbb múzsa a Playboynál, nézzük, túlöltözte-e őt valaki a gálán!

Nagyon ment a fekete csipke és a kettéválasztott haj a Playboy gáláján, de ön szerint ki volt a legcsinosabb? Ott volt Vasvári Vivien és Kárpáti Rebeka is!

18 · Apr 14, 2019 03:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments