Az RTL Klub nyilvánosságra hozta A konyhafőnök VIP új, november 11-én induló évadában szereplő hírességek teljes névsorát, és a lista annyira erős, hogy az ember kicsit sajnálja, hogy ez a sok elképesztő figura csak főzni fog valami izgalmasabb elfoglaltság helyett. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Rubint Réka és Mihalik Enikő benne lesz a műsorban, de felbukkan Császár Előd is, aki nem nagyon szerepelt a képernyőn azóta, hogy 2009-ben benne volt a Vacsoracsatában és ami után 2010-ben azt nyilatkozta, hogy a közönség gyűlöliItt a Velveten 2012-ben közöltünk utoljára vele kapcsolatos hírt. Így kb. egy évtized elteltével íme a 46 éves zenész friss bemutatkozó videója, alatta mutatjuk a szereplők teljes névsorát a Blikk nyomán, az alatt pedig további hazai vonatkozású rövidhíreket talál.

A Konyhafőnök VIP új évadának szereplői:

Cinthya Dictator, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy „ÉNB Teo” Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss „ÉNB Bécy” András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy „VV Leo” Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai „Miss Bee” Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi „ÉNB Karesz” Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda és Völgyi Zsuzsa. (Megszámoltuk, ez 36 név.)

Nagy hír még a mai napon, hogy Tatár Csilla terhes, sőt, ezen kívül a következő rövidhírekkel tudjuk még izgalmasabbá tenni ezt a szerdát:

  • Vajna Tímea egész múlt éjjel nem tudott aludni, mert tőle nem messze folyamatosan szólt az Országos Örmény Önkormányzat riasztója, tette közzé egy automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban.
  • Várkonyi Andrea műsorában Dér Heni azt mondja, hogy ő visszaállítaná a sorkatonaságot, amire Cseke Katinka azzal kontráz rá, hogy abba belehalnának a fiúk, akik szerinte „lassan menstruálnak”. A műsorrészletet tartalmazó alábbi videót a 24.hu szúrta ki.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Császár Előd visszatér a Konyhafőnök VIP versenyzőjeként

Nagyjából egy évtizede nem igazán szerepel Császár Előd, de most visszatér. Plusz VV Aurelio belép a Hit Gyülekezetébe és más hírek.

81 · Oct 30, 2019 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments