Hétvégén derült ki: Zsidró Tamás és Dobó Kata szakítottak. A Best magazin szerint a sztárpár már nyáron szétment, elvileg végérvényesen, de Dobó Kata annyira maga alatt volt, hogy adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. 

Pedig eddig úgy tűnt, minden rendben van köztük: Zsidró Tamás korábban még az eljegyzésről és az esküvőről is beszélt, bár amikor a lánykérés a színésznő februári születésnapján is elmaradt, a sztárpár közeli ismerősei szerint már sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben köztük. 

Szurkoltunk nekik, és vártuk, hogy Tamás feleségül kérje, de valahogy mindig elmaradt, ami már egy jel volt: valami nem stimmel a kapcsolatukban. Végérvényesen nyáron szakítottak, de mi tudtuk, hogy már többször is különmentek

- nyilatkozta a Bestnek a színésznő kolléganője. 

A magazin szerint a különválásokkor Dobó Kata mindig rémesen maga alatt volt, ezért újra és újra megpróbálták rendbe hozni a kapcsolatukat, de sosem sikerült.  Nem voltak közöttük hangos viták, egész egyszerűen arról van szó, hogy elhalványodtak az egymás iránt táplált érzéseik. A bulvárlap forrása szerint különválásuk ezúttal tényleg végleges, Dobó Kata sem éli meg tragikusan.

Abból is látom, a mostani szakítás végleges, hogy Kata jókedvű és kiegyensúlyozott

- nyilatkozta Dobó Kata kolléganője a Bestnek.