Terry Black szeptember közepén hunyt el, örökbefogadott gyermekei pedig nehéz heteket tudhatnak maguk mögött. Édesapjuk hatalmas hiteltartozást hagyott maga után, egy ideig azt sem lehetett tudni, hogy lesz-e elég pénzük eltemetni az előadóművészt, illetve az a veszély is fennállt, hogy Fanny nevelőotthonba kerül.

A Blikk értesülései szerint a család végül eleget tud tenni Terry Black végakaratának, ehhez azonban kölcsönre volt szükség.

Dani nem is a kilátástalan jövő miatt fordult magába, hanem attól lett lelki beteg, hogy szeretett apját közös sírba temetik. Erre szerencsére nem kerül sor. Egy alapítvány gyűjteni kezdett a 3000 eurós, nagyjából 990 ezer forintos hamvasztási, túltárolási és hazahozatali költségekre, de nem bírtam tovább nézni a gyerekek szenvedését, ezért kölcsönt vettem fel, és örülök, hogy sikerült. (...) Ha másképp nem, akkor a szüleimtől örökölt néhány ékszeremet kellett volna eladni. Sajnos erre is sor kerülhet a kilenc hónapos lakbértartozás miatt fenyegető kilakoltatás után. Amíg nem derül ki, hová megyünk, addig nem tudok munkát se vállalni. (...) Ókatolikus rituálé szerint november 4-én, 16 órás kezdettel veszünk végső búcsút Terrytől a VI. kerületi Szentháromság Kápolna Osszáriumában

– mondta a lapnak Árvai Mónika, a gyerekek gyámja, aki a gyűjtésből befolyt összeget a hitel törlesztésére, illetve az elmaradt tartozások fedezésére fordítja majd.

Terry Black gyermekei természetesen nagyon hálásak Árvainak, és hatalmas kő esett le a szívükről, hogy végül sikerült teljesíteniük édesapjuk végakaratát, és elhamvaszthatták.

Teljesíthetem apukám akaratát, már itt van velünk az urnában. Csak Móninak köszönhetem, hatalmas áldozat, hogy törődik velünk, sohasem tudom ezt meghálálni neki. Már megnyugodtam, hogy apu velünk van, a mama mellett. Beszélgetek vele, sokat hallgatjuk a kedvenc dalait, remélem, minden rendben lesz a búcsúztatón is

– mondta a lapnak Terry Black fia, Dani.