Emlékszik még a Szigetre, aminek az idei legnagyobb durranása Ed Sheeran volt? Sebestyén Balázs mindent elkövetett, hogy fia kedvéért egy szelfit készítsen a sztárral, ami nem igazán jött össze neki, de legalább mindent megpróbált. Bezzeg Dobó Katának játszi könnyedséggel sikerült maga mellé állítania egy kép erejére a sztárt. 

A színésznő a Los Angeles-i reptéren futott össze az énekessel, aki egyből beleegyezett a szelfizésbe, sőt, még sajnálkozott is, amikor Dobó Kata elmondta neki, hogy lemaradt a szigetes fellépéséről. 

Ő várt a reptéren.  Viccet félretéve, vagy nem,leszáll az ember lánya egy hosszú út után a repülőről, és Ed Sheeranba botlik. Ed Sheeran olyan kedves volt, barátságos, mondta, hogy sajnálja, hogy nem tudtam ott lenni a Szigeten augusztusban. (Szofinak aznap volt az első színházi előadása), így jó, hogy most összefutottunk

- írta a képe mellé a színésznő. 

A kép alatti kommentekből kiderül, hogy a színésznő követői nem dőltek be Dobó Kata viccének, sokak szerint a képen látható férfi nem is Ed Sheeran, csak egy hasonmása, aki szinte a megtévesztésig hasonlít a hírességre.