Ábrahám Edit egy 62 éves színésznő, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy hosszú évekig naponta szerepelt a Barátok köztben Berényi Claudiaként. 5 évvel ezelőtt azonban maga kérte, hogy szüneteltessék a karakterét, aki így a sztori szerint Olaszországba költözött. Nos, a szünetnek, úgy tűnik, vége van: valószínűleg kellett egy főgonosz a sorozatba most, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán távozott. Az RTL honlapján a Berényi Claudiáról szóló profiloldal azzal a mondattal végződik, hogy

Egy napon úgy döntött, elhagyja a Mátyás király teret és Olaszországban kezd új életet – most azonban úgy tűnik, az üzletasszony visszatért!

És a visszatérésről interjúvolta meg most a Blikk Ábrahám Editet, akivel kapcsolatban ezek szerint nem volt véletlen, hogy hosszabb hallgatás után augusztusban egyszer csak feltűnt a Fókuszban.

A Blikk jó hosszú és olvasmányos interjúja nagyrészt a Barátok közttel és Ábrahám Edit pályájával foglalkozik, itt csak két apró részletet emelünk ki. A színésznő ugyanis azt meséli, hogy most angolul tanul, de már rögtön az első munkája is az idegen nyelvekkel kapcsolatos volt:

Régebben több nyelvet tanultam, iskolában németet és persze oroszt, majd franciát, de az ember hajlamos elfelejteni, ha nem gyakorolja. Így jártam az orosszal, ami annyira ment, hogy a gimnázium után még orosz nyelvű idegenvezető is voltam.

Ennél is szimpatikusabb azonban az a rész a beszélgetésből, ahol Ábrahám Edit azzal bizonyítja fiatalosságát, hogy kiemeli, hogy ő akár méhekről is szokott műsorokat hallgatni:

Engem minden érdekel, meghallgatok egy méhekről szóló műsort vagy a tévében egy gyereknevelésről készített riportot is. Haladni kell a korral, és nem szabad elveszíteni az érdeklődést.

Haladjon tehát ön is a korral a következő videó segítségével, kattintson nyomban a play gombra! (Nézni nem kell!)

Itt pedig megnézheti Berényi Claudiát in eksön, amint nagyban fondorítja a cselszövevényt a Berényi Kft-ben. Ezentúl újra naponta élvezhet majd ilyen jeleneteket!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Visszatér Olaszországból főgonosznak Berényi Claudia

Berényi Claudia a Barátok köztben Olaszországba költözött, de most visszatér. Ez alkalomból az őt alakító Ábrahám Edit a pályájáról nyilatkozott.

6 · Nov 16, 2019 04:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments