Úgy tűnik, száz százalékos biztossággal kijelenthetjük, hogy véget ért Miley Cyrus és Liam Hemsworth házassága. Olyannyira, hogy szinte már alig emlékszünk rá, már csak a frissen elvált színésznő leszbikus kalandja rémlik, de mint tudjuk, már annak is vége, ismét visszatért a férfiakhoz

Az amerikai újságírók viszont még mindig nem akadnak le a válásról, és az énekesnő egykori férjének,  Liam Hemsworth bátyjának a párját, Elsa Patakyt arról kérdezték, mit gondol, mennyire van már túl a történteken a színész. 

A spanyol modell szerint Liam Hemsworth már jobban van, de azért egy 10 éves kapcsolatot nem lehet egyik napról a másikra kitörölni az életéből. 

A sógorom, nos...Egy kapcsolat után, amire 10 évet szánt az életéből, egy picit szomorú, de jól megbirkózik ezzel a helyzettel, erős fiú és a legjobbat érdemli. Szerintem ennél sokkal jobbat érdemel

- nyilatkozta a híresség a Holának.

Hozzátette, Liam Hemsworth a családjától mindig számíthat támogatásra, testvére, Chris segít is neki. És ez tényleg így is volt: Liam Hemsworth Elsa Pataky és Chris Hemsworth otthonába költözött, miután szétment Miley Cyrusszal.