Miley Cyrus alaposan megdolgoztatta a bulvár újságírókat az utóbbi időben. Az még hagyján, hogy néhány hónap házasság után szakított Liam Hemsworth-szel, aki be is adta a válókeresetet azóta,  de néhány nappal később már meg is találta szíve új választottját, Kaitlynn Cartert, akivel már csókolózott is, meg látványosan egymásra gerjedtek egy szórakozóhelyen. Hogy hova lehet ezt még fokozni? A Metro értesülései szerint az újkeletű szerelmespár már össze is költözött. 

Egy Miley Cyrushoz közeli forrás elmondta, hogy az énekesnőben semmi bánkódás nincs, amiért különváltak a férjével, remekül érzi magát, főleg Kaitlynn Carter társaságában, akivel már egy olaszországi mininyaralásuk is volt az utóbbi hetekben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So much Versacheeeeee @versace 🖤

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

 Az amerikai törvények értelmében a házasság alatt megszerzett vagyon 50-50% arányban osztódik fel a felek között, a háziállatokat azonban Miley Cyrus vitte magával. Az énekesnő korábban arról írt Twitter- és Insta-oldalán, hogy bár rengeteg ostobaságot elkövetett, nem csalta meg Liam Hemsworth-t, és mindig szeretettel gondol majd vissza rá.