Ugye emlékszik még Bíró Ica kálváriájára, amikor tartozása miatt kilakoltatták az otthonából? A költözést még élőben is lehetett nézni  Facebookon, ami után a metál ladynek egykori életmód stúdiójába kellett beköltöznie. Hiába pofozta ki azonban a helyet, most innen is mennie kell. 

Ismét költöznie kellett Bíró Icának, írja a Blikk, ám ezúttal a végrehajtók óriási hibája miatt. Mint kiderült,összecserélték a két lakását. A fitness ladynek két egymással szomszédos lakása volt: az egyik a stúdió, ahol most is él, a másik pedig az a lakás, amiből még májusban kiköltöztették (ahogy a Trencséni utcai lakásából is akkor tették ki a szűrét). 

A végrehajtók összecserélték a két szomszédos ingatlan helyrajzi számát, ezért történhetett meg, hogy a rossz lakásból költöztették ki Bíró Icát, most pedig abban él, amit elvileg le kellett volna foglalnia a hivatalos szervnek. 

A végrehajtónak kellett volna helyrajzi szám alapján pontosan tudni, hogy melyik lakásból lakoltat ki, de ezek szerint ezt sem végezték precízen. Mivel a két ingatlanból történt kilakoltatás egy ügyszámon van, így az egész eljárás nem zárult le. A Fővárosi Törvényszéken van az ügy

- nyilatkozta Bíró Ica a Blikknek.