Október végén készítettem egy összeállítást a legnépszerűbb instagramozó hazai hírességek leglátványosabb öltözékeiből, hát szemlézzük most a novemberi termést! A heti trendben mindig hat személyt/öltözéket mutatunk, és most úgy hozta a sors, hogy a hatból négy poszt tengerpartról érkezett, holott nem július van, hanem ugye november (illetve most már december meg advent meg minden). Ön szerint kié a legjobb szett? Nézegessünk, szavazzunk, válasszunk kedvencet ezen a héten is!

Iszak Eszter

Iszak Eszter november 8-án lett 32 éves, és a szülinapját környékező időszakot a Földközi-tengernél töltötte. A fenti fotó Monte-Carlóban készült róla, és ez a roppant egyszerű frizura valami baromi jól érvényesül ezen a képen. Az öltözék bézs árnyalata más környezetben valószínűleg kevésbé hatna izgalmasan-romantikusan, de ez így, ide, ezzel a cipővel vagy tényleg a perfekció határát súrolja, vagy valamiért elfogult vagyok Iszak Eszterrel.

Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna egy országgal arrébb volt a Földközi-tenger partján, a fenti poszt kommentjei között árulja el, hogy Spanyolországban, Marbellán (vagy Marbellában?) készült a fenti fotó. Az úszónő ruhája színben elég közel áll Iszak Eszti fenti öltözékéhez, viszont annál jóval elegánsabb. Pont attól ilyen fantasztikusan drámai ez a fotó, hogy csak az estélyi ilyen elegáns az egészben, mert ott a strand homokja, amiben Jakabos mezítláb sétál, se a haja, se a sminkje nincs annyira megcsinálva, hogy magára vonná a figyelmet, az estélyin kívül minden teljesen laza és természetes. Egy ilyen ruha egy bálterembe illene, nem ide a viharos tengerpartra, de mégis, mennyire jól mutat így!

Liptai Claudia

Liptai Claudiáék szintén megjárták Nizzát és Monte-Carlót most novemberben, a fenti fotó a két tengerparti város közül az előbbiben készült. Egy lezser, de azért elegáns szett ez, se nem túl drámai, se nem túl divatozós összeállítás egy kis felszabadult városnézéshez. A hozzávalók: fekete felső és harisnya, bézs miniszoknya és a tengerparti szélben menőn lebegetethető, világos kabát.

Horváth Éva

Horváth Éva korábban Baliról jelentkezett be, de ennél a képnél a helymegjelölés már Con Dao szigete, ami Vietnámhoz tartozik. Cipőt ő sem vett ehhez a tűzvörös szetthez, ami egyrészt rövid és dekoltált és dögös, másrészt egy csodás-egzotikus, azonos színű turbán tartozik hozzá, ami szemlátomást megragadta a műsorvezető-modell kisfiának a fantáziáját is.

Ördög Nóra

Ördög Nóráék a hét elején jelentették be, hogy leléptek Mexikóba, de tőle végre nem egy tengerparti képet, hanem ezt a még Budapesten készült fotósorozatot választottam, amit kivételesen nem a műsorvezető férje, Nánási Pál lőtt, hanem maga Ördög Nóra. Kényelmes helyzetben vagyok, mert kivételesen nincs szükség arra, hogy leírjam én, hogy mit látunk a képen (vagy van erre egyáltalán bármikor szükség? hadd higgyem azt, hogy néha azért igen!), mert Ördög Nóra a következő magyarázattal szolgál a posztban: „a ruhát a következő instrukciók alapján kreálták a csajok: az ügyfél kérése, hogy ne legyen hosszú, de nagyon mini se, ne legyen túl színes, de fekete se.” A csajok alatt a Zhoja márka tervezőit kell érteni.

Görög Zita

Önnek melyik szett tetszett a legjobban?

Két oka van, hogy Görög Zita nem maradhatott ki ebből az összeállításból. Egyrészt ő lett olvasóink kedvence egy hónappal ezelőtt és próbálok megint olvasóink kedvében járni, másrészt ez a ruha van annyira látványos, hogy egyszerűen vétek lenne ignorálni. Klasszikus fazonú, de ugyanakkor mégis modern és játékos, az én szívemhez meg külön közel áll amiatt, hogy végre egy olyan színt alkalmaz, amit ritkán szoktunk vörösszőnyeges eseményeken látni. Görög Zita az önök szavazatai alapján egyébként ott van a '10-es évek hat (vagyis öt) legjobban öltözött nője között, ha itt már voksolt, klikkeljen vissza ehhez a cikkhez!