A péntek reggel mindig sokkal kellemesebb, mint a többi. Kávékortyolgatás közben már azon jár az ember esze, hogy mihez kezd a rengeteg szabadidejével a hétvégén. Most azonban szombaton is dolgozni kell sajnos. De semmi baj, merüljön el a sztárvilág eseményeiben, így nem kell a leszűkített pihenőnapokon rágódnia. A Blikk összefoglalta a Gothár-ügy részleteit, míg a Best magazin meginterjúvolta Mihalik Enikőt, aki többek között az anyaságról is értekezett. Végül pedig arról is szó esik, hogy Császár Előd újra eltűnt az emberek elől, ugyanis úgy tűnik, nem tud szabadulni a múltban elkövetett hibáitól.

  • A Blikk újra körüljárja Gothár Péter rendező zaklatási ügyének részleteit. A Színház- és Filmművészeti Egyetem etikai bizottságának szerdai vizsgálata után kiadott közlemény szerint a bizottság megállapította, hogy az egyetemen történt esetleges etikai vétségről nem érkezett bejelentés, de az intézmény jó hírét súlyos károk érték, amelyek mérséklése a bizottság feladata. Hogy ez büntetést jelent-e a rendezőnek, még nem tudni.
  • Mihalik Lovász László műsorában árulta el, hogy még hosszú-hosszú ideig szeretne a modellszakmában dolgozni, de a gyerekvállalás is fontos pont lett az életében. Párjával már beszéltek is a baba-projektről.

Szeretnék anya lenni egy nap, remélem, megadatik a lehetőség. Ő is tudja, hogy szeretnék anya lenni, ezt tisztáztam már az elején.
Szerintem nagyon bulis lesz. Megmondom őszintén, én már alig várom. Szerintem tele lesz kihívásokkal és szerintem a rossz napokra is később jó szívvel és röhögve fogok visszatekinteni. Marhajó gyerekem lesz. Nagyon szót fog fogadni, marha intelligens lesz, anyuci pici fia. Fiút szeretnék. Tudom, hogy nagyon szót fog fogadni, mert annyira intelligens lesz, hogy mindent meg lehet majd vele beszélni az első naptól fogva

– fejtette ki határozott elképzeléseit a modell.

  • A Bors pedig annak ment utána, hogy hová tűnt Császár Előd. Ahogy visszatért, azzal a lendülettel el is tűnt az egykori popelőadó. Az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában szerepelt még novemberben, azonban pólója miatt sokan megszólták, mellyel kellemetlen utalást tett korábban okozott balesetére.  A Bors információi szerint  Császár a póló­ügy óta alig jár az utcán, fellépéseit lemondta, és a Sláger FM-ről is eltűnt. Az zenészt egyébként nem érték el.