Benkő Dániel halálának híre hétfőn járta be az országot, és azóta több híresség is megemlékezett a 72 évesen elhunyt lantművészről. Sütő Enikő például annak idején a Vacsoracsata című műsorban szerepelt együtt Benkő Dániellel, innen ismerték egymást. Az egykori modell többek között a következőket nyilatkozta róla a Blikknek:

Egy esendő emberként emlékszem rá. Sokszor az volt az érzésem vele kapcsolatban, hogy azt hitte, van olyan erős, hogy elviselje, hogy mások kinevetik, de néha sajnos kiderült, hogy tévedett. Rendkívül intellektuális ember volt, de ezt az oldalát nem sűrűn mutatta meg. [...] Ha a sminkszobában, vagy bárhol összefutottunk, mindig láttam, hogy egyfajta átalakuláson ment keresztül, teljesen más volt a valóságban, mint az a szerep, amit játszott.

Kiszel Tünde egy Instagram-posztot publikált Benkő Dánielről, akivel annak idején a Vígszínházban játszottak együtt. Ő így reagált a hírre:

Nem akarom elhinni... Nagyon sajnálom. Régóta nagyon jó barátok voltunk! Sokszor készítettem Veled interjút! Szeretettel emlékezem Rád!

– mondja Kiszel Tünde.

És Varga Viktor is megemlékezett Benkő Dánielről, ő a Mokka című műsorban a TV2-n mondta a következőket:

Bár kevésszer találkoztunk, vannak az embernek olyan barátai, akikkel egyszerűen össze vagyunk kötve. Dániel nagyon hasonló karakter, mint én. Pont emiatt tudok hozzá kötődni. Emlékszem, úgy hívott, hogy én vagyok a fogadott fia.

A nyilatkozatot itt meg lehet nézni videón.

A Ripost közben Benkő Dániel halálának anyagi vonzatairól írt, úgy tudják, a művész százmilliós vagyont hagy a lányaira: ennek része egy XII. kerületi ház, egy svábhegyi hangstúdió, festmények, hangszerek. Ezeknek összértékét évekkel ezelőtt kétszázmillióra becsülték, de az érték azóta bizonyára növekedett. A vagyont feltehetőleg a művész két lánya örökli majd.

(Via Life.hu)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Azt hitte, van olyan erős, hogy elviselje, hogy mások kinevetik”

Így emlékezik Sütő Enikő Benkő Dánielre, akiről úgy tudni, többszáz milliós vagyont hagyott két lányára.

8 · Dec 18, 2019 08:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments